Ghostbusters-elokuvien ohjaaja paljasti vihdoin, miksi ei ohjaa enää kolmatta osaa

18.08.2014 08:40 | Muropaketin toimitus

Ghostbusters

Ghostbusters-elokuvasarjan kolmannen osan ohjaajaksi on alustavien tietojen mukaan valittu Bridesmaidsista tuttu Paul Feig. Miksei kahdesta ensimmäisestä elokuvasta tuttu Ivan Reitman jatka Haamujengin kipparina?

Tänä vuonna vähälle huomiolle jääneen futisdraama Draft Dayn julkaissut Ivan Reitman kertoi Coming Soon -sivustolle, miksi on parempi, että joku muu ohjaa Ghostbusters 3:n kuin hän.

”Olen kyllä hyvin mukana elokuvassa, toimin nimittäin tuottajana. En siis ole luopunut siitä kokonaan. Tunsin kuitenkin, ettei uusi Ghostbusters välttämättä tarvitse minua ohjaajaksi, ainakaan minulla ei ole enää tarvetta ohjata Ghostbustersia, muotoillaan se noin päin”, Reitman tiivisti tuntonsa.

”Olen tehnyt jo kaksi elokuvaa, ja nyt kun Harold (Ramis) on kuollut ja Bill Murrayta ei tunnu kiinnostavan paluu rooliinsa, ajattelin että on parempi toimia vain tuottajana ja pitää siten huolta, että laatu ja tyyli pysyvät totutulla tasolla uudessa versiossa. Elokuvasarja voisi hyötyä jonkun muun uudesta näkökulmasta”.

Huhujen mukaan Ghostbusters 3 keskittyy täysin uuteen kokoonpanoon, joka koostuu vain naisista. Vahvistusta tälle väitteelle ei ole vielä saatu. Myöskään elokuvan julkaisuajankohdasta ei ole vielä mitään tietoa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Coming Soon

Muropaketin uusimmat