Uusimmat

Gods of Egyptin elokuvajulisteet ovat niin rumia, että haluamme ne seinällemme

28.01.2016 08:54 Tatu Junni

The Crow -ohjaaja Alex Proyasin uutuuselokuva Gods of Egypt voi olla vuosituhannen upein elokuva (okei, tuskin), mutta sen julisteet ovat aivan järkyttävää kuraa.

Muinaiseen Egyptiin sijoittuvasta jumal’seikkailusta on nyt julkaistu kaksi uutta mainoslakanaa. Ne ovat tyyliltään niin yliampuvia, ettei vastaavaa löydy edes halvimpien fantasiapokkareiden kansista. Oikeastaan tässä mennään jo niin vankasti kalkkunatilan suuntaan, että oheiset kuvat pitäisi saada kehyksiin ja seinälle.

Toisin kuin julisteista voisi kuvitella, Gods of Egyptissa on kyse 140 miljoonaa dollaria maksaneesta Hollywood-elokuvasta, josta löytyy Geoffrey Rushin, Chadwick Bosemanin ja Gerard Butlerin kaltaisia tunnettuja näyttelijätähtiä.

Gods of Egypt saa ensi-iltansa USA:ssa 26. helmikuuta. Suomeen elokuva rantautuu tällä tietoa maaliskuussa.

gods_of_egypt_ver11_xlg

gods_of_egypt_ver12_xlg

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat