Harry Potter ja puoliverinen prinssi – Kaistalla uusi traileri ja julisteet

25.04.2009 08:49 | Muropaketin toimitus

Pian se on täällä: Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvaa on saatu odottaa kohta jo pari vuotta, mutta 17. heinäkuuta elokuva saa vihdoin ensi-iltansa. Katso Kaistalta, miltä elokuvan tuore traileri ja uudet julisteet näyttävät.

Uusimman Potter-elokuvan ”Harry Potter ja puoliverinen prinssi” on ohjannut David Yates, joka ohjasi myös edellisen Potterin ”Harry Potter ja Feeniksin kilta”. Kaikki aiemmat Potter-sarjan elokuvat tuottanut David Heyman on myös uusimman Potter-elokuvan tuottaja David Barronin ohella. Käsikirjoittaja Steve Kloves vastasi neljän ensimmäisen Harry Potter –elokuvan käsikirjoituksesta ja on tehnyt käsikirjoituksen myös tähän elokuvaan J. K. Rowlingin kirjan pohjalta.

Tarvitset flash player 8 katsellaksesi videota.

”Harry Potter ja puoliverinen prinssi” on kuudes J.K. Rowlingin rakastettuihin kirjoihin perustuva Harry Potter -elokuva, jonka Warner Bros. Pictures -yhtiö on tuottanut. Elokuvaa tähdittävät nytkin Daniel Radcliffe, RupertGrint ja Emma Watson, jotka esiintyvät jälleen nuorina velhoina ja noitana Harry Potterin, Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin rooleissa.

Nuorilla on edessään uusia haasteita ja vaarallisia tilanteita, kun lordi Voldermort tekee paluutaan. Samalla mukaan liittyvät monet muutkin tutut Harry Potter -elokuvien näyttelijät, kuten Helena Bonham Carter, David Bradley, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Michael Gambon, Alan Rickman, Maggie Smith, Natalia Tena, Julie Walters ja David Thewlis sekä Evanna Lynch, Matthew Lewis ja Bonnie Wright.