UUSIMMAT

HBO kuoppasi yhden uusista Game of Thrones -sarjoistaan

26.04.2019 18:03 Muropaketin toimitus

10 vuotta Game of Thronesin parissa käsikirjoittajana ja tuottajana työskennelleen Bryan Cogmanin idea spinoffiksi ei pääse valmiiksi sarjaksi asti.

Bryan Cogman on työskennellyt HBO:n Game of Thronesin parissa kymmenen vuotta. Hänen käsikirjoittamiaan jaksoja on muun muassa uusin jakso“A Knight of the Seven Kingdoms”, joka on arvioiden mukaan yksi hittisarjan suosituimpia.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Cogman kuitenkin kertoo, ettei hänen ideoimansa Game of Thrones -spinoff-sarja toteudu ja hän sanoo hyvästit George R.R. Martinin luomalle maailmalle Game of Thronesin viimeisen jakson jälkeen.

“Olen ehdottomasti lähdössä. Työstin yhtä spinoff-sarjaa Georgen kanssa. George on työskennellyt myös useiden muiden käsikirjoittajien kanssa, kuten Jane Goldmanin, jonka sarja on lähdössä tuotantoon pilottina. Minun esiosasarjani ei tapahdu. HBO päätti lähteä toiseen suuntaan. Työskentelen tällä hetkellä Amazonin kanssa ja autan heitä heidän sarjojensa kanssa. Joten se tarkoittaa hyvästejä. Ei enää Westerosia. Se on ihanan katkeransuloista”, Cogman summaa.