UUSIMMAT

HBO Nordicin uutuudet marraskuussa: His Dark Materials ja Swamp Thing alkavat, Ray Donovan ja Britannia jatkuvat…

01.11.2019 14:00 | Muropaketin toimitus

Marraskuussa HBO Nordicissa alkaa Philip Pullmanin fantasiaromaaneihin pohjautuva His Dark Materials sekä Swamp Thing. Uusille tuotantokausille marraskuussa jatkavia sarjoja ovat muun muassa Ray Donovan, Britannia ja Outlander.

Marraskuun uudet julkaisut HBO Nordicissa:

Torka Aldrig Tårar Utan Handskar – 1. marraskuuta
He rakastavat toisiaan syvästi. Maailma ja tulevaisuus on heidän. Kunnes tappava tauti saapuu, ja ihmisiä heidän ympäriltään alkaa kuolla. Kolmiosainen minisarja perustuu kirjailija Jonas Gardellin samannimiseen trilogiaan, jonka tapahtumat sijoittuvat tukholmalaiseen homoyhteisöön kolmella eri aikakaudella: 70-luvulla, 80-luvulla ja nykyaikana. Sarjan on ohjannut Simon Kaijser ja sen pääosissa nähdään Adam Lundgren, Adam Pålsson, Simon J Berger.

His Dark Materials, kausi 1 – 4. marraskuuta alkaen
Philip Pullmanin palkittuun kolmiosaiseen kirjasarjaan perustuvassa sarjassa seurataan näennäisesti tavallista Lyraa (Dafne Keen), joka on rohkea nuori nainen toisesta maailmasta. Hän tulee paljastaneeksi synkän juonen lasten sieppausten taustalta yrittäessään selvittää kadonneen ystävänsä kohtaloa ja Tomuksi kutsuttua salaperäistä ilmiötä. Sarjaa tähdittävät myös muun muassa Ruth Wilson (The Affair), Lin-Manuel Miranda (Hamilton) ja James McAvoy (Sovitus). Daimonien ääninä kuullaan mm. Helen McCrory (Harry Potter), David Suchet (Poirot) ja Kit Connor (Rocketman). Ensimmäisellä kaudella julkaistaan kahdeksan tunnin mittaista jaksoa.

Outlander, kausi 4 – 5. marraskuuta
Suosikkisarjan neljännellä tuotantokaudella Claire (Caitriona Balfe) ja Jamie (Sam Heughan) ovat ajautuneet Pohjois-Amerikan mantereelle juuri orastavan sisällissodan kynnyksellä. Uuden maan lupaukset ja uhraukset kaihertaa Clairen mieltä, ja pariskunta suunnitteleekin paluuta Skotlantiin. Suunnitelmat kuitenkin romuttuvat, mutta voisiko elämä uudessa maassa tarjota heille yhteisen tulevaisuuden? Neljännellä kaudella julkaistaan 13 jaksoa, jotka kaikki tulevat saataville samaan aikaan.

Britannia, kausi 2 – 7. marraskuuta
Kaksi vuotta on kulunut siitä, kun roomalaislegioona tunkeutui Britanniaan. Kenraali Aulus romanisoi halukkaita kelttiheimoja kelttikuningatar Amenan avulla murskaten ne, jotka yrittävät vastustaa. Auluksen käyttäytyminen herättää epäilyjä siitä, että hänellä on myös toinen aikomus: herättää aaveita Amenan menneisyydessä tehden itsestään entistä suuremman uhan druideille. Druidien ja kelttien ainoaksi toivoksi nousee nuori Cait, jonka eristyksessä oleva Divis-druidi on kouluttanut täyttämään ennustuksen, joka pelastaisi Britannian roomalaisilta. Mutta kun kuolleet heräävät, druidiveljet Veran ja Harka aloittavat eeppisen tahtojentaiston, joka jakaa druidit ja asettaa profetian vaaraan. Uudella kaudella julkaistaan kymmenen jaksoa, jotka kaikki tulevat kerralla saataville.

The Apollo – 7. marraskuuta
Oscar- ja Emmy-palkitun Roger Ross Williamsin ohjaama dokumenttielokuva esittelee New Yorkin legendaarisen Apollo-teatterin ainutlaatuista historiaa ja tämän päivän perintöä. Viimeisen 85 vuoden aikana siitä, mikä alkoi syrjäytyneiden taiteilijoiden turvapaikkana, on tullut mustan huippuosaamisen ja voimaannuttamisen pyhättö. Ohjelmassa kuullaan ja nähdään arkistojen musiikkinäytteitä sekä komedia- ja tanssiesityksistä, kurkistetaan kulissien taakse seuraamaan teatteria pyörittävää henkilökuntaa ja haastatellaan esiintyjiä kuten Common, Jamie Foxx, Savion Glover, Patti LaBelle, Smokey Robinson ja Pharrell Williams.

Swamp Thing, kausi 1 – 8. marraskuuta
Tutkija Abby Arcane palaa lapsuudenkotiinsa Louisianan Houmaan selvittääkseen tappavaa suon kautta leviävää virusta. Hänen ja tiedemies Alec Hollandin välille kehittyy yllättävä side, joka kuitenkin katkeaa traagisesti. Kun mahtavat voimat laskeutuvat Houmaan pyrkien hyödyntämään suon salaperäisiä ominaisuuksia omiin tarkoitusperiinsä, Abby huomaa suon kätkevän sekä kauhistuttavia että ihmeellisiä salaisuuksia – paljastaen samalla, että hänen mahdollinen elämänsä rakkaus ei välttämättä olekaan kuollut. Ensimmäisellä kaudella julkaistaan kymmenen tunnin mittaista jaksoa, jotka kaikki tulevat kerralla saataville.

Santos Dumont – 11. marraskuuta
Kuusiosainen sarja kertoo tarinan miehestä, joka antoi muodon vuosisadan vaihdoksen suurille muutoksille, ja jota ylistettiin lähes maailmanlaajuisesti ensimmäisenä miehenä, joka lensi 14 Bis -kaksitasolentokoneella. Tapahtumat sijoittuvat 1800- ja 1900-lukujen vaihteen Brasiliaan ja Ranskaan seuraten lentäjän elämää aina hänen lapsuutensa kahviplantaaseilta Pariisin hienostuneisiin salonkeihin ja ilmailukerhoihin.

Very Ralph – 13. marraskuuta
Ralph Laurenista kertovassa henkilökuvassa tutustutaan yhteen Amerikan muotiteollisuuden menestyneimpään muotisuunnittelijaan ja mieheen brändin takana. Lauren on muuttanut hämmästyttävien kykyjensä avulla unelmansa todellisuudeksi luoden yrityksestään kansainvälisen lifestyle-brändin. Laajojen ja avoimien keskustelujen avulla Lauren pohtii uraauurtavaa näkemystään, viiden vuosikymmenen mittaista avioliittoaan ja sitä, kuinka Bronxin poika, joka ei tiennyt mitään muotisuunnittelusta, rakensi monen miljardin dollarin kansainvälisen imperiumin. Dokumentissa ääneen pääsevät myös perheenjäsenet, kollegat, toimittajat ja muut merkkihenkilöt.

The Sleepers, kausi 1 – 17. marraskuuta
HBO:n tšekkiläisen alkuperäissarjan tapahtumat sijoittuvat näennäisesti 1980-luvun lopun poliittisesti levottomaan Prahaan. Marie ja hänen toisinajattelija-aviomiehensä Viktor pakenivat kommunistista Tšekkoslovakiaa, mutta poliittisen ilmaston muuttuessa he päättävät palata kotiin. Paluu ei kuitenkaan suju yllätyksittä, sillä Viktor katoaa. Kauden kaikki kuusi jaksoa tulevat kerralla saataville.

Ray Donovan, kausi 7 – 18. marraskuuta alkaen
Uudella kaudella Ray (Liev Schreiber) yrittää olla mies, jonkalaisen hänen perheensä tarvitsee. Samalla kun hän edistyy itsensä suhteen, menneisyyden vaarat vaativat häntä palaamaan vanhaan rooliinsa. Ray kamppailee pitääkseen tasapainon uuden ja vanhan minänsä välillä New Yorkin pormestarin, totuutta jahtaavan poliisilaitoksen ja uusien sekä vanhojen asiakkaiden ristipaineessa. Sarjan pääosissa nähdään myös mm. Jon Voight ja Katherine Moennig. Uudella kaudella nähdään 12 jaksoa.

Umbre, kausi 3 – 20 . marraskuuta
HBO:n romanialainen alkuperäissarja jatkuu uusin jaksoin. Emilian ja Relun kissa ja hiiri -peli kärjistyy, kun silmukka Relun ympärillä kiristyy siihen pisteeseen asti, jolloin hänen ihmisyytensä joutuu vaakalaudalle. Relun perhe ei ole vielä toipunut hänen kaksoiselämänsä paljastumisesta ja alkaakin näyttää siltä, ettei mikään voisi enää pelastaa miestä. Kumpi voittaa, mies vai hirviö? Uudella kaudella julkaistaan seitsemän tunnin mittaista jaksoa, jotka kaikki tulevat kerralla saataville.

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat