HBO Nordicin uutuudet viikolla 27/2020: Uutta Robot Chickeniä, kylmäävä sarjamurhaajasarja, Gossip Girlin kaudet 1-6…

29.06.2020 20:57 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa julkaistaan kuusiosainen true crime -sarja I’ll Be Gone in the Dark, joka pohjautuu Michelle McNamaran menestyskirjaan. Tulossa on myös kuusi kautta Gossip Girl -sarjaa, kolme kautta 4 Blocks -sarjaa ja lisää Robot Chickeniä.

Viikon 27 uudet julkaisut HBO Nordicilla:

I’ll Be Gone In The Dark – 29. kesäkuuta alkaen
Kuusiosainen true crime -sarja perustuu Michelle McNamaran menestyskirjaan, joka on ilmestynyt suomeksi nimellä Katoan yön pimeyteen. Pakkomielteisesti Golden State Killer -nimellä tunnetun raiskaajan ja sarjamurhaajan tapausta selvittänyttä toimittajaa seuraava dokumenttisarja antaa äänen uhreille ja heidän kokemuksilleen, jotka jäivät 70-80-luvun Kaliforniassa kuulematta. Kiehtova ja ajankohtainen sarja käsittelee riippuvuuden ja menetyksen teemoja seuratessaan salaperäisen tappajan jalanjälkiä sekä yhden naisen sitkeää työtä tapauksen ratkaisemiseksi.

LUE MYÖS: Arvostelu: HBO Nordicin hyytävä sarjamurhaajadokumentti I’ll Be Gone in the Dark on jopa jännittävämpi kuin monet trillerit

Gossip Girl, kaudet 1-6 – 1. heinäkuuta
Teinidraamasarja perustuu Cecily von Ziegesarin samannimiseen kirjaan. Josh Schwartzin ja Stephanie Savagen luomaa sarjaa tehtiin kuusi kautta, joulukuuhun 2012 saakka. Sarjassa kertojana toimii tuntematon, kaikkitietävä “Gossip Girl”, jolle äänensä lainaa Kristen Bell. Draamasarja seuraa etuoikeutettujen yläluokkaisten nuorten elämää Manhattanin Upper East Sidella. Pääosia näyttelevät Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Ed Westwick ja Chace Crawford.

4 Blocks, kaudet 1-3 – 1. heinäkuuta
Draamasarja kertoo ystävyydestä, perheestä, juonittelusta ja syyllisyydestä Berliinin keskustassa asuvan rikollissuvun silmin. Pääosassa huumekartellin johtajana nähdään Kida Khodr Ramadan, joka yrittää pyristellä irti rikollisuuden verkosta sen jälkeen, kun hänen lankonsa pidätetään. Sarja on käsikirjoittajakolmikko Hanno Hackfortin, Bob Konradin ja Richard Kropfin sekä ohjaaja Marvin Krenin kehittämä.

Robot Chicken, kausi 10b – 3. heinäkuuta
Palkittu Adult Swim -hittisarja Robot Chicken palaa uusin jaksoin. Stop motion -animaatiosarja parodioi pop-kulttuuria modernilla sketsiohjelmatyylillä. Robot Chicken on Seth Greenin ja Matthew Senreichin luoma ja tuottama, ja kaksikko myös käsikirjoittaa ja ääninäyttelee sarjassa sekä ohjaa sitä yhdessä Tom Sheppardin kanssa. Vastaavina tuottajina toimivat myös John Harvatine IV ja Eric Towner Stoopid Buddy Stoodiosilta.

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.