Helen Mirrenin tähdittämä Winchester-kauhuelokuva perustuu tositapahtumiin

25.10.2017 10:09 Muropaketin toimitus

Tunnetusta kummitustalosta kertovasta elokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri.

CBS Films on julkaissut ensimmäisen trailerin Winchester: The House That Ghosts Built -kauhutrilleristään, jonka pääosissa nähdään Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook ja Angus Sampson.

Elokuva perustuu tositapahtumiin ja on saanut inspiraationsa Winchester Mystery House -kartanosta, täysin mielipuolisesta satoja huoneita sisältävästä kummitustalosta, jota rakennutti vuosikymmenien ajan Winchester-kiväärejä valmistaneen asetehtailijan William Wirt Winchesterin leski ja ja jättiomaisuuden peritäjätär Sarah Winchester (Helen Mirren). Leffan tarinassa Sarah ei valmistele taloa itselleen, ei veljentyttärelleen (Sarah Snook) tai tohtori Eric Pricelle (Jason Clarke), vaan vankilaksi sadoille kostoa hakeville haamuille.

Winchester: The House That Ghosts Built -elokuvan ovat käsikirjoittaneet ja ohjanneet Michael ja Peter Spierig (Predestination, Daybreakers). Se saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa helmikuun 2. päivä, mutta vielä ei ole tiedossa milloin kummitustarina nähdään Suomen valkokankailla.