Uusimmat

Hollywoodin A-luokan näyttelijä keskittyy jatkossa vain elokuvien ohjaamisen?

26.11.2013 13:20 Muropaketin toimitus

Ben Stiller tunnetaan parhaiten hupsujen komedioiden tähtenä, mutta mies on ehtinyt toimia myös ohjaajana. Tuorein tuotos Walter Mittyn ihmeellinen elämä saapuu teattereihin joulun tienoilla.

Hyvänmielen draamakomedia Walter Mittyn ihmeellinen elämä kertoo tavallisesta miehestä, jonka arkisen elämän vilkas mielikuvitus muuttaa uskomattomaksi seikkailuksi. Ben Stiller esittää omassa ohjauksessaan pääosaa.

Tulevaisuudessa miehen roolit voivat kuitenkin käydä vähiin.

Tunnen enemmän vapautta ohjaajana kuin näyttelijänä”, Stiller totesi The Hollywood Repoterin tuoreessa haastattelussa. ”On niin paljon elokuvia, jotka voin tehdä ilman että niitä rajoittaa se, kuka olen näyttelijänä”.

Walter Mittyn tekeminen oli Ben Stillerin mukaan mahtava kokemus, vaikka siihen upposikin kolme pitkää vuotta. Ohjaaminen selvästi maistuu miehelle nyt paremmin kuin aikaisemmin. ”Voin helposti kuvitella että keskityn jatkossa vain ohjaamiseen”, mies totesi. ”Itse asiassa uskon että niin tuleekin käymään sitten kun roolit käyvät vähiin”, mies lisäsi nauraen. ”Se olisi mahtavaa”.

Ennen Walter Mittyn ihmeellistä elämää Ben Stiller on ohjannut elokuvat Reality Bites (1994), Sähköputkimies – The Cable Guy (1996), Zoolander (2001) ja Tropic Thunder (2008).

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Hollywood Reporter

Muropaketin uusimmat