Uusimmat

Hugh Jackmanin jälkeen Wolverinea esittää nainen?

17.05.2016 09:22 Tatu Junni

Hugh Jackman esittää Wolverinea vielä ensi maaliskuussa ilmestyvässä sooloelokuvassa. Sen jälkeen herra jättää supersankariroolin taakseen.

Wolverine on Ryhmä-X:n suosituin jäsen, joten tietenkään 20th Century Fox ei aio luopua hahmosta kokonaan. X-Men-ohjaaja Bryan Singerin mukaan Logania ei kuitenkaan rooliteta heti uudestaan, vaan tilalle nostetaan naispuolinen viransijainen, joka esitellään tekeillä olevassa X-Force-elokuvassa.

”Olen keskustellut asiasta studion kanssa”, Singer paljasti Fandango-sivuston haastattelussa.

”Tarjosin heille ideaa X-Forcesta ja naispuolisesta Wolverinesta”.

Naispuolinen Wolverine on X-23, alkuperäisen ahmamutantin naispuolinen klooni, joka saattaa olla mukana jo Wolverine 3:ssa ensi vuonna.

Kuten Singerin puheista voi päätellä, tässä vaiheessa kaikki on vielä kovin epävarmaa. Suunnitelma nais-Wolverinesta kuulostaa kuitenkin kohtalaisen järkevältä: näin 20th Century Fox voisi säilyttää Wolverinen valkokankaalla ilman jatkuvaa vertailua Hugh Jackmaniin. Lisäksi X-23 on jo noussut fanisuosiksiksi, vaikka onkin esitelty lukijoille vasta 2000-luvun puolella.

Seuraava X-Men-elokuva on X-Men: Apocalypse, joka saa ensi-iltansa perjantaina.

X-Men: Apocalypse onnistuu viihdyttämään kaavamaisella supersankarikertomuksellaan

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat