UUSIMMAT

Huhu: Daniel Craigin viimeisen Bond-leffan toistuva lykkääminen on aiheuttanut elokuvan tekijöille erikoisen ongelman

27.01.2021 15:00 | Muropaketin toimitus

Uuteen Bond-elokuvaan No Time to Die joudutaan ehkä tekemään lisäkuvauksia julkaisun siirtymisen vuoksi.

James Bond -seikkailu No Time to Die piti julkaista jo vajaa vuosi sitten, mutta näillä näkymin Cary Joji Fukunagan ohjaama elokuva nähdään valkokankailla vasta syksyllä 2021. Nämä koronasta johtuvat ensi-illan siirrot ovat nyt aiheuttaneet elokuvan tekijöille ongelman, jonka vuoksi siihen saatetaan joutua kuvaamaan uusia kohtauksia.

The Sunin mukaan elokuvan sisäpiiristä kuuluneiden huhujen mukaan mahdolliset uusintakuvaukset johtuvat siitä yksinkertaisesta syystä, että elokuvassa nähty tekniikka vanhenee niin nopeasti. Bond-elokuvissa on perinteisesti nähty puhelimia ja jos jonkinlaisia gadgetteja, minkä vuoksi ne ovat olleet mainiota maaperää tuotesijoittelulle.

“Ongelma on, että jotkut noista tuotteista oli uusinta uutta silloin, kun elokuvaa kuvattiin. Mutta siinä vaiheessa, kun elokuva lopulta julkaistaan, näyttää siltä kuin Daniel Craig ja muut näyttelijät käyttäisivät laitteita, jotka ovat olleet tarjolla jo iät ja ajat. Eikä tämä ole ideaalista. Isot teknologiafirmat haluavat tähtien käyttävän tulevaa tekniikkaa, jotta he voivat promota ja myydä sitä faneille. Tämä tarkoittaa, että joitakin kohtauksia pitää editoida uudelleen, jotta ne saadaan vastaamaan tätä päivää”, sisäpiiriläisen kerrotaan paljastaneen.

Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva julkaistaan tämän hetken tietojen mukaan 8. lokakuuta. Tänä vuonna. Ehkä.