Uusimmat

Huhu: Hayden Christensen on mukana Star Wars: The Rise of Skywalkerissa

09.09.2019 20:01 Muropaketin toimitus

Anakin Skywalkeria esittänyt Hayden Christensen on nähty julkisuudessa yhdessä Palpatinea esittävän Ian McDiarmidin kanssa.

Star Wars: The Rise of Skywalkerin joulukuinen ensi-ilta lähestyy, ja kuten aina suurta fanikuntaa kiinnostavien elokuvien tapauksessa, myös monenlaiset huhut ja spekulaatiot aloittavat kiertelynsä. Tuoreimmat huhut koskevat Anakin Skywalkeria kahdessa esiosaelokuvassa esittänyttä Hayden Christensenia.

Christensen on nähty julkisuudessa keisari Palpatinea esittävän Ian McDiarmidin kanssa, mikä on saanut fanit pähkäilemään, nähtäisiinkö myös hänet tulevassa Rise of Skywalkerissa. Jos Palpatine voi palata “kuolleista”, miksipä ei voisi myös Anakin Skywalker, muodossa tai toisessa.

Christensen ja McDiarmid nähtiin yhdessä vierailemassa Salt Lake Cityn lastensairaalassa samalla kertaa, kun he osallistuivat paikalliselle FanX-sarjakuvafestivaalille. Disney kuitenkin yllättäen kielsi kaksikkoa osallistumassa yhdessä tapahtuman paneelikeskusteluun, mikä ymmärrettävästi heitti bensaa liekkeihin mitä tulee fanien spekulaatioihin.

J.J. Abramsin ohjaama Star Wars: The Rise of Skywalker saa Suomessa ensi-iltansa 18. joulukuuta.