UUSIMMAT

Huhu: Spider-Man-sarjakuvista tutut ihmissusi ja terroristien tappaja saamassa omat elokuvansa

20.03.2020 17:02 | Muropaketin toimitus

Huhu kertoo, että Spider-Manista tutut hahmot Solo ja Man-Wolf liittyvät Sonyn Marvel-elokuvien joukkoon tulevaisuudessa.

Illuminerdin kuulemat viihdemaailman huhut ovat viime aikoina osoittautuneet suhteellisen paikkansapitäviksi. Nyt sivuston julkaiseman huhun mukaan Sony Picturesilla olisi suunnitteilla peräti kaksi Spider-Man-elokuvien universumiin sijoittuvaa supersankarielokuvaa Venomin ja ensi kesänä (toivottavasti) julkaistavan Morbiuksen jatkoksi.

Kyseiset spinoff-elokuvat olisivat huhun mukaan suunnitteilla kahdelle sarjakuvista tutulle hahmolle, Sololle ja Man-Wolfille. Sarjakuvissa Solo on James Bourne, terroristien tappaja, jolla on kehossaan kyberneettisiä parannuksia ja joka pystyy teleporttaamaan itseään lyhyitä matkoja. Solo nähtiin sarjakuvissa ensimmäisen kerran vuonna 1986.

Man-Wolf on puolestaan astronautti John Jameson, Daily Buglen J. Jonah Jamesonin poika. Hän löytää kuumatkaltaan mystisen kiven, joka muuttaa hänet kontrolloimattomaksi pedoksi. Hahmon ensiesiintyminen Spider-Man-sarjakuvien sivuilla tapahtui jo vuonna 1963.