Uusimmat

Huhu: Transformersin ja Ghostbustersin ohjaajat ehdolla Guardians of the Galaxy 3:n ohjaajaksi

19.11.2018 10:55 Muropaketin toimitus

 

James Gunnin korvaajaksi kolmanteen Guardians of the Galaxy -elokuvaan on huhujen mukaan ehdolla kaksi hyvin erilaista ohjaajaa.

James Gunn sai tunnetusti viime kesänä kenkää vuosia vanhojen twiittiensä vuoksi Marvelin Guardians of the Galaxy -elokuvasarjan pääpäsmärin paikalta. Tästä syystä Marvel Studios joutui lykkäämään kolmannen elokuvan tekoa ja ensi-iltaa hamaan tulevaisuuteen.

Nyt liikkeellä on huhuja siitä kuka korvaa Gunnin seuraavan elokuvan ohjaajana. The DisInsiderin luotettevan lähteen mukaan hienosta Kubo and the Two Strings -animaatiosta ja Suomessa 4. tammikuuta ensi-iltansa saavasta Transformers-elokuva Bumblebeestä tuttu Travis Knight on ehdolla Guardians of the Galaxy Vol. 3 -leffan ohjaajaksi.

BirthMoviesDeath taas heittää ilmoille nimen joka aiheuttaa taatusti närää, sillä heidän mukaansa ohjaajaksi on kaavailtu myös tuoreimman Ghostbusters-elokuvan ohjannutta Paul Feigia.

Osa faneista toivoo edelleen että Disney ja Marvel antaisivat Gunnin tehdä elokuvan, mutta se on tässä vaiheessa melko mahdoton vaihtoehto. Pari viikkoa sitten Anaheimin Disneylandin läheisyyteen ilmestyi mainostaulu, jossa Gunn haluttiin takaisin ohjaajaksi. Draxia näytellyt Dave Bautista on arvostellut Disneyn päätöstä kovin sanoin, eikä aio palata rooliinsa jos Gunnin rustaamaa käsikirjoitusta ei käytetä.

Nämä ovat siis tässä vaiheessa tosiaan vain huhuja, eikä Disney tai Marvel ole maininnut virallisesti Travis Knightia tai Paul Feigia Guardians of the Galaxy Vol. 3 -elokuvan yhteydessä.