Uusimmat

Ikivanha demoni pilaa joulun tänä vuonna myös Suomessa

04.11.2015 10:20 Tatu Junni

Joulukuussa Suomeen saapuvasta Krampus-kauhukomediasta on julkaistu uusi juliste.

Legendary Picturesin mustalla huumorilla höystetty joulukauhutarina Krampusin pääosissa nähdään Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen ja Krista Stadler.

Ensi-iltansa 4.12.2015 saavan elokuvan on ohjannut Michael Dougherty.

Juonikuvaus kuuluu täten:

”Kun Max-pojan (Emjay Anthony) riitaisa suku viettää joulua hampaat irvessä, poika-paran illuusiot perhejoulusta särkyvät ja hän manaa koko juhlan hornan tuuttiin. Max ei kuitenkaan osaa aavistaa, että joulumielen hylkääminen päästää valloilleen Krampuksen vihan! Krampus on ikivanha demoni, jonka tehtävänä on rankaista epäuskoisia. Joulunvietto ryöstäytyy käsistä lopullisesti, kun rakastetut jouluhahmot ryhtyvät mellastamaan toden teolla. Rakoileva suku saarretaan kotiinsa ja perheenjäsenet joutuvat kerrankin puhaltamaan yhteen hiileen, jos he aikovat selviytyä pyhäpäivistä hengissä.”

Krampus

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat