Illan anti on televisiossa kauhupainotteinen: luvassa kolme eri elokuvaa valmiina viemään yöunesi

31.10.2012 10:30 | Muropaketin toimitus

The Unborn

Keskiviikkona kauhistellaan television äärellä. Katsojat voivat valita, minkä kolmesta kauhuelokuvasta haluavat katsoa.

Vaihtoehto 1: The Unborn (TV 5, kello 21.00)

Toisinaan kuolleen ihmisen sielu on niin pahuuden vallassa, että siltä evätään pääsy taivaaseen. Sen täytyy vaeltaa loputtomiin kahden maailman välillä etsien itselleen epätoivoisesti uutta ruumista. Ja joskus se todellakin onnistuu.

Casey Bell (Odette Yustman) vihasi hänet lapsena jättänyttä äitiään. Mutta kun selittämättömiä asioita alkoi tapahtua, Casey alkoi ymmärtää miksi äiti lähti. Armottomien unien ja häntä hereillä kiusaavan kidutetun aaveen vainoamana Caseyn on käännyttävä henkimaailman neuvonantajan Sendakin (Gary Oldman) puoleen saadakseen painajaisen loppumaan.

Sendakin avulla Casey paljastaa suvun jo natsi-Saksan aikoina kironneen olion – olion, jolla on kyky majoittua kehen tai mihin tahansa ja joka vahvistuu jokaisen uhrinsa myötä. Olion päästyä vapaaksi Caseyn ainoa mahdollisuus selviytyä on sulkea meidän maailmamme ulkopuolelle johtava tie – jota on pitänyt auki joku joka ei koskaan syntynyt.

Ohjaus David S Goyer, pääosissa Odette Yustman ja Gary Oldman. 

Vaihtoehto 2: Emily Rosen riivaaja (TV5, kello 22.50)

 Mitä Emilylle todella tapahtui. Riivasivatko paholaiset Emilyä vai oliko hän vain hyvin sairas tyttö, joka itse lopetti hoitonsa?

 Pastori Richard Moore saa syytteen opiskelijatyttö Emilyn hämärissä olosuhteissa tapahtuneesta kuolemasta. Oikeudenkäynnin edetessä Mooren puolustusasianajaja joutuu arvioimaan uudelleen käsityksiään jumalasta, demoneista ja manauksen tarpeellisuudesta.

Ohjaus Scott Derrickson, pääosissa Laura Linney ja Tom Wilkinson. 

Vaihtoehto 3: The Gift – Enne (FOX, kello 21.55)

Pienessä yhdysvaltain etelän kaupungissa kaikki tuntevat toisensa. Annie Wilson (Cate Blanchett) asuu kolmen poikansa kanssa ja elättää perheensä lukemalla korteista ja ennustamalla ihmisille. Rikkaan miehen tytär (Katie Holmes) katoaa ja poliisi joutuu turvautumaan Annien apuun, kun tutkimukset eivät etene. Annie näkee unta ja ruumis löytyy lopulta hänen tarinansa perusteella. Murhaan syylliseksi todetaan Donnie Barksdale (Keanu Reeves), vaimonhakkaaja, joka on uhkaillut Annieta, koska tämä neuvoo hänen vaimoaan (Hillary Swank) eroamaan. Annie tajuaa kauhukseen, että väärä mies tuomittiin ja lähtee selvittämään totuutta.

Ohjaus Sam Raimi, pääosissa Cate Blanchett ja Giovanni Ribisi.