Uusimmat

Jack Nicholsonin kauhuklassikko saa jatkoa: ”Tämä on ihan oma elokuvansa”

06.10.2015 09:45 Tatu Junni

Stanley Kubrickin ja Jack Nicholsonin mestarillinen kauhuelokuva Hohto on saamassa esiosan.

Syrjäisen vuoristohotellin varhaisempiin vaiheisiin sukelletaan elokuvalla elokuvassa nimeltä Overlook Hotel.  Ohjaajaksi on kiinnitetty Mark Romanek, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Never Let Me Go ja One Hour Photo.

Tuottaja James Vanderbilt on nyt vihjaissut, mitä yleisö voi ”Hohto 2:lta” odottaa.

”Juuri Markin kaltaisen elokuvantekijän pitää tehdä tämä elokuva… Uskon että yleisö innostuu elokuvasta todella, koska se ei ole tyypillinen ’20 vuotta ennen Hohtoa’ -kertomus. En halua paljastaa tarinasta liikaa, mutta tapa jolla käsikirjoittaja Glen Mazzara ja Mark ovat sen ratkaisseet, tekee Overlook Hotelista ihan oman elokuvansa”, Vanderbilt fiilisteli.

Suuria sanoja. Nähtäväksi jää, olisiko Hohdon maailma pitänyt jättää tyystin rauhaan. Alkuperäisen Hohto-romaanin kirjoittaneella Stephen Kingillä ei ole tällä tietoa mitään tekemistä Overlook Hotelin tarinan kanssa.

Lähde: Collider

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat