Uusimmat

Jackie Chan saattaa tehdä Rush Hour 4:n, mutta ei ole asiasta innoissaan

18.08.2014 10:00 Muropaketin toimitus

Rush Hour 3

Jackie Chan oli jo supertähti Aasiassa saapuessaan Hollywoodiin. Länsimaissa Chan päätyi nopeasti tyhjänpäiväisiin toimintakomedioihin, joista malliesimerkki on Rush Hour.

Brett Ratnerin ohjaamasta Rush Hour -elokuvasarjasta on julkaistu jo kolme osaa, mutta neljättäkin suunnitellaan. Jackie Chan paljasti asian tuoreessa haastattelussaan. Samalla näyttelijä teki hyvin selväksi, ettei hän hihku innosta päästäkseen palaamaan Leen rooliin.

”Studio haluaisi tehdä Rush Hour 4:n. Pyysin heitä näyttämään minulle sen käsikirjoituksen ennen kuin lupaan mitään. Sanoin, etten minä tarvitse Rush Hour 4:a, te sen tarvitsette, näyttäkää käsikirjoitus. En halua tehdä elokuvaa roskasta käsikirjoituksesta vain koska he haluavat tehdä Rush Hour 4:n”, Jackie Chan totesi promotoidessaan ohjaamaansa Zodiac-elokuvaa Lontoossa.

Pari vuotta sitten Rush Hour -elokuvasarjan toinen tähti, Chris Tucker, ilmaisi tekevänsä mielellään vielä yhden Rush Hour -elokuvan. Tucker ja Chan ovat yhä hyvissä väleissä ja suunnitelleet muutenkin yhteisen elokuvan tekemistä taas, joten mikäli käsikirjoitus osuu kohdilleen, saattaa Rush Hour 4 tosiaan toteutuakin vielä.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: IGN