Uusimmat

Jokeri oli viime syksynä iso hitti – Seuraavaksi Batman-pahiksista saa oman elokuvansa valkokankaalla jo pari kertaa nähty lihaskimppu?

05.06.2020 17:00 Muropaketin toimitus

The Dark Knight Rises -elokuvassa nähty Bane saattaa palata kuvaan joko omassa elokuvassaan tai jossakin tulevassa Batmanissa.

Todd Phillipsin ohjaama Jokeri oli niin suuri hitti, että myös muista sarjakuvapahiksista on alettu suunnitella omia elokuviaan. Heroic Hollywoodin tuoreessa raportissa huhutaan, että The Dark Knight Rises -elokuvassa Tom Hardyn esittämänä nähty Bane saattaisi olla tekemässä paluuta valkokankaille.

Samainen taho uutisoi jo jokin aika sitten Zack Snyderin Justice Leaguen tulosta HBO Maxille, joten huhulla melko varmasti on myös jotain totuuden jyväsiä takanaan.

Heroic Hollywood kertoo kuulleensa luotettavalta taholta, että ideaa Banen omasta elokuvasta oltiin esittelemässä DC:n johdolle. Uutisen mukaan suunnitelmissa oli tehdä Banen tarinaan saman tyyppinen lähestymistapa kuin Jokerin hahmoon Phillipsin elokuvassa.

Tämä ei ilmeisesti kuitenkaan tapahdu, sillä huhun mukaan Warner Brosin suunnitelmissa olisi käyttää hahmoa jossakin tulevassa Batman-elokuvassa – mahdollisesti The Batman 2:ssa.