Josh Brolin ja Benicio Del Toro ottavat yhteen Sicario-jatko-osan uudessa trailerissa

29.05.2018 09:24 Muropaketin toimitus

Sicario: Day of the Soldado saa Suomen ensi-iltansa heinäkuun alussa.

Denis Villeneuven upean Sicario-elokuvan tarinaa jatkava Sicario: Day of the Soldado -elokuvasta on julkaistu uusi traileri ja juliste. Elokuvan on käsikirjoittanut ensimmäisenkin osan rustannut Taylor Sheridan, joka paljasti myös ohjaajantaitonsa viime vuonna nähdyssä Wind River -leffassa, jota ei jostain käsittämättömästä syystä nähty Suomessa elokuvateattereissa.

Sicarion jatko-osan on ohjannut myös oikein pätevä italialainen Stefano Sollima. Suomessa leffan nimi on lyhennetty muotoon Sicario 2: Soldado, jonka ensi-ilta on 6. heinäkuuta.

Sen virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Sicario 2: Soldado aloittaa sarjassa uuden luvun. Huumesodassa ei ole sääntöjä – ja kun kartellit alkavat salakuljettaa terroristeja rajan yli, liittovaltion agentti Matt Graver (Josh Brolin) vastaa tähän viemällä taistelun äärirajoille. Hän ottaa yhteyttä salaperäiseen Alejandroon (Benicio Del Toro), jonka perheen kartellin huumeparoni on murhannut. Alejandro kidnappaa huumeparonin tyttären, mutta provosointi ei tuota toivottua tulosta ja kartelli jättää tytön kohtalon näiden kahden miehen käsiin. Graver ja Alejandro joutuvatkin kyseenalaistamaan kaiken minkä vuoksi he taistelevat.”