Uusimmat

Juliste ja traileri: Neil Gaimanin romaaniin pohjautuva American Gods -fantasiasarja saa jatkoa vuonna 2019

08.10.2018 09:28 Muropaketin toimitus

Vaikeuksissa ollut American Gods -sarja jatkuu vihdoinkin vuoden 2019 alkupuolella. 

Starz-kanavan Neil Gaimanin American Gods -kirjan pohjalta tehdyn tv-fantasian kakkoskaudesta julkaistiin viimeinkin New Yorkin Comic-Conin yhteydessä ensimmäinen traileri ja juliste.

Fanien odotus venyy väkisinkin yli kahden vuoden mittaiseksi, sillä showrunnerina ja vastaavana tuottajana toiminut Jesse Alexander siirrettiin syyskuun alussa duunistaan sivuun. Kakkoskauden teko on ollut jonkin sortin vaikeuksissa alusta asti, sillä esimerkiksi Gillian Anderson jätti sarjan ja sen showrunnerit ja luojat Bryan Fuller ja Michael Green lähtivät myös lätkimään muiden kiireidensä takia

Sarjan tuotannon on kerrottu olevan noin 6 viikkoa aikataulustaan myöhässä ja siksi se nähdään alkuperäisten suunnitelmien sijaan vasta vuoden 2019 puolella.

American Gods -sarjan pääosissa esiintyvät Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning ja Pablo Schreiber. Mukana ovat myös muun muassa Yetide Badaki, Bruce Langley, Crispin Glover ja Orlando Jones.

Suomessa American Godsia esittää tuoreeltaan Amazon Prime -suoratoistopalvelu, jossa sen ensimmäinen kausi on edelleen katsottavissa.