Uusimmat

Justice League 2:a ei ole luvassa pitkään aikaan

09.03.2019 09:03 Muropaketin toimitus

Warner Bros. keskittyy nyt yksittäisistä supersankareista kertoviin elokuviin ryhmäelokuvien sijaan.

Supersankarielokuvat ovat viime vuosina kulkeneet yksittäisistä sankareista kertovista elokuvista kohti yhdistyneistä sankariryhmistä kertovia elokuvia. Justice League kuitenkin osoitti, ettei elokuva yhdistyneestä ryhmästä ole välttämättä se kiinnostavin vaihtoehto. Wonder Woman ja Aquaman puolestaan hujahtivat varsinaisiksi hiteiksi omissa elokuvissaan.

Warner Brosilla suunta näyttääkin olevan nyt yksittäisistä sankareista kertovien elokuvien suuntaan, kertoo The Hollywood Reporter. Wonder Woman -ohjaaja Patty Jenkins kommentoi alkuvuodesta toivovansa, ettei Justice Leaguen jatko-osaa tehdä ihan heti: “Tietyllä tavalla toivon, ettemme tee Justice League -elokuvaa vähään aikaan, sillä olen kiinnostunut näkemään kaikkien heidän omat elokuvansa. Haluan nähdä Aquaman 2:n, haluan nähdä Flashin.”

DC-elokuvien tuottaja Peter Safran vahvistaa Jenkinsin toiveen kuulluksi: “Kun tehdään tarpeeksi vahvoja yksittäisiä elokuvia, ei ole mitään tarvetta tuoda niitä yhteen. Hahmoille haluaa antaa tilaa hengittää ja elää, kertoa tarinoitaan.”

“Wonder Woman on todistanut, millainen on hyvä yksittäisestä hahmosta kertova elokuva. Ja Aquamanista ajattelemme samoin. Siinä on mahtava tarina jatko-osaksi ja sen ylikin”, Safran jatkaa. Vaikuttaa siis hyvin vahvasti siltä, ettei Justice League 2 ole tulossa elokuvateattereihin ihan lähiaikoina.