Katso video: Metallican Lars Ulrich esiintyy juuri ilmestyneessä Keikkaa pukkaa -komediassa

22.12.2010 10:12 | Muropaketin toimitus

Get Him to the Greek eli suomalaisittain Keikkaa pukkaa -elokuvan piti saapua Suomen elokuvateattereihin tänä vuonna, mutta toisin kävi. Nyt Forgetting Sarah Marshall -elokuvastakin tunnetun Nicholas Stollerin ohjaama rokkikomedia on ilmestynyt dvd-muodossa.

Keikkaa pukkaa -elokuva vilisee cameo-rooleissa esiintyviä muusikkoja ja julkkiksia. Mukana on mm. Pink ja Christina Aguilera. Yllättävin esiintyjä on kuitenkin Lars Ulrich, joka esiintyy parissa kohtauksessa. Luonnollisesti Metallican rumpalille vittuillaan – taas kerran – Napsterista.

 

Leffan synopsis kuuluu seuraavasti:

”Aaron Green (Jonah Hill) on nousukiidossa oleva pikkupomo kovalla musabisneksen alalla. Hän saa loistavan idean legendaarisen, mutta pahamaineisen rokkikukon, Aldous Snown (Russell Brand) comeback-keikasta! Nyt Aaronin on vain raijattava tuo sekoileva rokkijumala Lontoosta Los Angelesiin soittamaan keikka tai impulsiivinen pomo (Sean Combs) pistää Aaronin pakkaamaan kamojaan vimeistä kertaa. Helpommin sanottu kuin tehty, sillä aikaa on vain 72 tuntia ja seksin, huumeiden sekä villien juhlien labyrintista itseään etsiskelevä Aldous Snow sekoittaa pakkaa todella pahasti jatkuvasti uusilla hulluilla touhuillaan. Elokuvien Paksuna ja Superbad tuottajan uusi komedia on tolkuttoman hauska matka musabisneksen syövereihin ja ikkuna sen kulisseissa käytäviin hurjiin karkeloihin!”

Muropaketin uusimmat