Uusimmat

Katso video: Näin tehtiin maailmanloppuelokuva 2012:n erikoistehosteet

22.10.2009 11:12 Muropaketin toimitus

2012Roland ”Independence Day” Emmerichin ohjaama 2012 on eeppinen seikkailu, joka kertoo maailmanloppua enteilevästä kauhuskenaariosta ja ihmisen sankarillisesta lopunajan kamppailusta maanjäristysten, tulivuorenpurkausten, tsunamien ja muiden mullistavien luonnonkatastrofien kourissa. Katso Kaistalta elokuvan tehosteista kertova ainutlaatuinen making of -video.

Retkeillessään perheensä kanssa Yellowstonen kansallispuistoissa Jackson Curtis (John Cusack) sattuu törmäämään salaiseen tutkimuslaitokseen, jossa varaudutaan kuumeisesti maailmanlopun tuloon. Hallitus on pimittänyt kansalaisilta tiedon, että arvostettu tutkimusryhmä on vahvistanut maailman tuhoutuvan vanhan ennustuksen mukaisesti vuonna 2012. Tarkoituksena on pelastaa mahdollisimman suuri osa ihmiskunnasta, mutta kaikki eivät voi päästä mukaan…

Koskaan aikaisemmin ei ole yksi tietty päivämäärä ollut yhtä merkityksellinen niin monille kulttuureille, uskonnoille, tiedemiehille ja valtioille. 2012 on eeppinen seikkailu, joka kertoo maailmanloppua enteilevästä kauhuskenaariosta ja ihmisen sankarillisesta lopunajan kamppailusta maanjäristysten, tulivuorenpurkausten, tsunamien ja muiden mullistavien luonnonkatastrofien kourissa.

2012 elokuvateattereissa 13.11.2009.

Tarvitset flash player 8 katsellaksesi videota.