Uusimmat

Kauhea kankkunen 3 -elokuva sai käsikirjoittajan: Kuka kuolee ja missä kaupungissa sekoillaan seuraavaksi?

01.06.2011 07:45 Muropaketin toimitus

KK2

Viime viikolla ensi-iltansa saanut Kauhea kankkunen 2 on osoittautunut kassamenestykseksi, joten vihreä valo komediasarjan kolmannelle osalle on nyt virallisesti syttynyt. Warner Bros. Pictures on palkannut Craig Mazinin käsikirjoittamaan trilogian päätösosan.

Kauhea kankkunen 2 toisti ensimmäisen elokuvan kaavaa orjallisesti, mutta kolmas Kankkus-elokuva todennäköisesti lähtee omaperäisempään suuntaan. Ohjaaja Todd Phillips on jo ilmoittanut haluavansa tehdä kolmannen Kankkus-elokuvan, mutta haluaa siitä jotain uutta ja jännittävää. Mazin, joka kirjoitti Kauhea kankkunen 2 -elokuvan yhdessä Scot Armstrongin kanssa, visioi viime viikolla aika shokeeraavaa lopetusta elokuvalle:

”Elokuva voisi päättyä siihen, kun Doug (Justin Bartha) seisoo hautausmaalla ristiriviä tuijottamassa. Koko hänen perheensä on kuollut, samoin kaikki ensimmäisen elokuvan hahmot. Sitten joku ilmestyy paikalle ja kertoo että hänen koiransakin on menehtynyt”, Mazin veisteli Badass Digest.com-sivuston haastattelussa.

Kauhean kankkusen näyttelijät ovat puolestaan kertoneet, että heidän mielestään kolmannen osan pitäisi ehdottomasti tapahtua Amsterdamissa. Asiasta ei kuitenkaan saada tarkkaa tietoa vielä hetkeen.

Lähde: www.badassdigest.com