Kolmannen Ihmeotukset-elokuvan kuvaukset myöhästyvät – Saattaa vaikuttaa myös elokuvan julkaisupäivään

21.01.2019 16:59 | Muropaketin toimitus

Warner Bros on ilmoittanut lykkäävänsä Ihmeotukset 3:n kuvausten aloitusta kesästä alkusyksyyn.

Mikäli Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset jätti odottamaan mielenkiinnolla tarinakokonaisuuden seuraavaa osaa, saattaa olla, että odotus pitenee hieman. Warner Bros on nimittäin ilmoittanut siirtävänsä kolmannen Ihmeotukset-elokuvan kuvauksia tulevasta heinäkuusta alkusyksyyn, kertoo Deadline.

Syyksi kuvausten viivästymiselle on kerrottu, että elokuvan valmistelut vaativat enemmän aikaa. Alun perin Ihmeotukset 3 oli määrä julkaista vuonna 2020, mutta nähtäväksi jää, miten kuvausten viivästyttäminen vaikuttaa julkaisupäivään.

Koska Ihmeotukset-elokuvissa nähdään joukko A-listan näyttelijöitä, päätöksellä saattaa olla vaikutuksia myös muiden elokuvatuotantojen aikatauluihin. Keskeisimpänä näistä on DC:n Justice Leaguessa esitellyn The Flashin oma elokuva.

Flashin hahmoahan esittää Ezra Miller, jolla on keskeinen rooli myös Ihmeotuksissa. Aiemmin Flashin tuotantoa siirrettiin eteenpäin Ihmeotusten kuvausten vuoksi. Mielenkiinnolla seuraamme, siirtyykö tämä nyt lisää, vai ottaako Warner Bros Flashin tuotannon sen sijaan ohituskaistalle.