Uusimmat

Kuva: Darth Vader on palannut! Star Wars -konna vaanii Rogue Onen julisteessa

13.10.2016 06:46 Tatu Junni

rogue-one-a-star-wars-story

Rogue One: A Star Wars Storysta on julkaistu uusi juliste raivaamaan tietä myöhemmin tällä viikolla ilmestyvälle trailerille.

Gareth Edwardsin ohjaaman elokuvan mainoskuvassa on mukana avainpelaajat Felicity Jonesista Diego Lunaan ja Donnie Yenista Foret Whitakeriin. Mukana on myös valkokankaalle yli 10 vuoden tauon jälkeen palaava Darth Vader, joka tosin saa tyytyä vaanimaan varjoissa vielä tässä vaiheessa.

Voiman pimeälle puolelle kääntynyttä Anakin Skywalkeria ääninäyttelee edelleen legendaarinen James Earl Jones. Epäselvää on vielä, kuka vastaa Darth Vaderin fyysisestä puolesta, mutta David Prowse se ei ainakaan ole.

Aikaan ennen vuoden 1977 New Hopen tapahtumia sijoittuva Rogue One: A Star Wars Story kertoo ryhmästä kapinallisia, jotka lyöttäytyvät yhteen hengenvaarallista tehtävää varten. Heidän tavoitteenaan on varastaa pelätyn Kuolemantähden piirustukset.

Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 14. joulukuuta.

rogue-one-poster

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat