UUSIMMAT

Kuva: Uusi Bloodshot-juliste esittelee Vin Dieselin supersankarivoimia – Ensi-ilta maaliskuussa myös Suomessa

20.02.2020 09:28 | Muropaketin toimitus

Vin Dieselin esittämä Bloodshot perustuu Valiant-kustantamon saman nimiseen sarjakuvaan.

Sony on julkaissut uuden mainosjulisteen Bloodshot-elokuvasta, joka perustuu Valiant-kustantamon saman nimiseen supersankarisarjakuvaan. Leffan pääosassa nähdään Vin Diesel, joka esittelee julisteessa supervoimaansa, eli nanoteknologiaan pohjautuvaa paranemiskykyä.

Jos Bloodshot-hahmo ja sarjakuva ei ole tuttu, niin suosittelemme aloittamaan lukemisen Jeff Lemiren Bloodshot Reborn -sarjiksista. Sitä ennen kannattaa lukaista The Valiant -albumi, jossa nähdään useita kustantamon hahmoja. Lemiren tarinan ymmärtääkseen ei vanhoja Bloodshot-seikkailuja tarvitse kahlata läpi.

Bloodshot-elokuvan on ohjannut Dave Wilson ja sen käsikirjoituksesta vastaavat Jeff Wadlow ja Eric Hersserer. Dieselin lisäksi elokuvassa esiintyvät muun muassa Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell ja Guy Pearce. Bloodshot saa ensi-iltansa 13. maaliskuuta.

Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Sarjakuva-bestselleriin perustuvassa Bloodshot-elokuvassa Vin Diesel nähdään Ray Garrisonina, äskettäin tehtävässä kuolleena sotilaana, jonka RST-yhtiö herättää henkiin yli-ihmisenä. Hänen suonensa ovat täynnä nanoteknologiaa, mikä tekee hänestä pysäyttämättömän, äärimmäisen voimakkaan ja välittömästi paranevan. Mutta samalla yhtiö myös kontrolloi hänen ruumistaan ja kaiken lisäksi hallitsee hänen mieltään ja muistojaan. Siksi Ray ei tiedä, mikä on totta ja mikä ei – mutta sen hän aikoo selvittää.”