Uusimmat

Kuvat: Batmanin ääninäyttelijä Kevin Conroy pääsee vihdoinkin esittämään hahmoa oikeasti – Tältä hän näyttää vanhana Bruce Waynena

21.11.2019 18:00 Muropaketin toimitus

Batmanin ääninäyttelijä Kevin Conroy nähdään vanhana Bruce Waynena Arrowversen crossover-jaksoissa Crisis on Infinite Earths.

Tv-kanava CW:n tuottamien DC-sarjojen risteymäjaksot ovat tänä talvena nimeltään Crisis on Infinite Earths. Arrowverse-sarjojen erikoisjaksoissa nähdään useita Teräsmiehiä, mutta myös yksi kuuluisa Batman, jonka kasvoja ei tähän mennessä ole näytetty.

Kyseessä on Batmanin ääninäyttelijä Kevin Conroy, joka pääsee nyt vihdoinkin näyttelemään hahmoa ihan omilla kasvoillaankin. Hän esittää sarjassa vanhaa Bruce Waynea. CW on nyt julkaissut Conroysta odotetun kuvan roolihahmossaan ja se näyttää tältä.

Jaksoissa mukana nähdään myös Supergirl-sarjan Supermanin, jota esittää Tyler Hoechlin, lisäksi kaksi muuta Teräsmiehenä tunnettua näyttelijää. He ovat Smallville-sarjan Tom Welling ja Superman Returns -elokuvassa hahmoa esittänyt Brandon Routh, joka perinteisesti on Arrowversen sarjoissa nähty Ray Palmerin roolissa. Heistä CW on myös julkaissut tuoreet kuvat.

Crisis on Infinite Earths alkaa 9. joulukuuta Batwoman-sarjasta ja jatkuu ensi vuoden puolelle. Viiden jakson mittainen Crisis on Infinite Earths kattaa CW-kanavan supersankarisarjat Supergirl, Batwoman, The Flash, Arrow ja Legends of Tomorrow.