Liam Hemsworthin Paranoian kuvaukset alkoivat, synopsis julkistettiin

23.07.2012 11:00 | Muropaketin toimitus

Robert Luketicin ohjaaman trillerin sivuosissa vilisee kovia nimiä. Kuvaukset ovat juuri alkaneet, ja elokuva valmistunee kankaille ensi vuoden syyskuussa.

Tämä päivä on Hemsworthin veljesten. Aiemmin kerrottiin, että Steven Spielberg on Thorin perässä, ja nyt nuorempi Liam Hemsworth on aloittanut kuvaukset kovan luokan seurassa. Paranoian sivuosia näyttelevät muun muassa Harrison Ford, Gary Oldman ja Josh Holloway.

Paranoia kertoo puhelinyhtiön työntekijästä, joka kiristetään vakoilemaan kilpailijaa. Synopsis kertoo juonen näin: Adam Cassidy (Hemsworth) on nuori kunnianhimoinen teknikko, joka yrittää saada uransa kiitoon puhelinyhtiöjättiläisessä.

Tehtyään yhden ison virheen, hänen häikäilemätön pomonsa Nicholas Wyatt (Oldman) pakottaa Adamin vakoilemaan heidän suurinta kilpailijaansa, jota sattumoisin johtaa Adamin entinen mentori (Ford). Pian Adam huomaa päässeensä menestyksen äärelle, mutta kulissien takana hän on vain pieni pelinappula Wyattin julmassa valtapelissä, jossa murhakin on pieni hinta suurten bisnesten keskellä.

Hemsworth on nähty mm. Nälkäpelissä ja pian ilmestyvässä The Expendables 2:ssa.

Lähde: Collider
Teksti: Kesätoimitus

Muropaketin uusimmat