UUSIMMAT

Luvassa paljasta pintaa ja pahoja paikkoja – Netflix julkaisi uusia kuvia Black Mirrorin viidennestä kaudelta

29.05.2019 07:59 | Muropaketin toimitus

Netflixin paras scifisarja Black Mirror jatkuu 5. kesäkuuta.

Netflix on julkaissut kolme uutta julistetta Black Mirror -scifisarjan viidennen tuotantokauden jaksoista. Uudella kaudella jaksoja on luvassa vain kolme ja niiden nimet ovat Rachel, Jack and Ashley Too, Smithereens ja Striking Vipers.

Uudet mainoslakanat ovat itse asiassa aika perhanan ovelia, sillä ne kertovat jaksoista paljon enemmän kuin nopealla vilkaisulla uskoisikaan. Muropaketti katsoi jaksot muutama päivä sitten, mutta emme saa kertoa niistä vielä nimien lisäksi yhtikäs mitään.

Viidennen kauden jaksot ovat kaikki sarjan luoja Charlie Brookerin rustaamia ja niiden vastaavana tuottajana toimii hänen lisäkseen Annabel Jones.

Näyttelijöinä uudella kaudella nähdään muun muassa Miley Cyrus (The Last Song), Anthony Mackie (Avengers: Endgame) ja Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman). Mukana ovat lisäksi myös Topher Grace (BlacKkKlansman), Damson Idris (Snowfall), Andrew Scott (Fleabag), Nicole Beharie (Sleepy Hollow), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2), Angourie Rice (Spider-Man: Far From Home), Madison Davenport (The Possession) ja Ludi Lin (The Power Rangers)

Black Mirror -sarjan viides kausi tulee tarjolle Netflixiin 5. kesäkuuta.