UUSIMMAT

Maggie lähdössä The Walking Deadista? Fanisuosikki Lauren Cohan nappasi roolin toisesta sarjasta

21.02.2018 14:53 | Muropaketin toimitus

The Walking Deadin Maggiena tunnettu Lauren Cohan nähdään tulevassa tv-sarjassa Whiskey Cavalier.

Lauren Cohanin esittämä Maggie on ollut pitkään yksi The Walking Deadin suosituimpia hahmoja. Hänen tulevaisuutensa Robert Kirkmanin sarjakuvaan pohjautuvassa zombisarjassa on kuitenkin parhaillaan meneillään olevan kahdeksannen tuotantokauden jälkeen avoin. Nyt hänen on uutisoitu lähtevän mukaan uuteen sarjaan, mikä on synnyttänyt epäilyksiä siitä, että Cohan olisi poistumassa AMC:n tuottamasta The Walking Deadista.

Syyn sille, miksi Cohan ei ole allekirjoittanut sopimusta The Walking Deadin jo vahvistetulle yhdeksännelle tuotantokaudelle, on kerrottu olevan palkkaneuvottelut. Uutisten mukaan Cohanin edustajat eivät ole hakemassa näyttelijälle samaa palkkaa kuin sarjan miespääosissa nähtävät Andrew Lincoln ja Norman Reedus, mutta tuotantoyhtiön tarjouksen kerrotaan silti olevan hahmon suosioon nähden liian pieni.

The Hollywood Reporterin mukaan Cohan on nyt kiinnitetty naispääosaan tulossa olevan Whiskey Cavalierin pilottijaksossa. ABC:n tuottama Whiskey Cavalier on esittelytekstin mukaan korkeaoktaaninen draamakomedia, joka seuraa FBI:n superagentti Will Chasen (koodinimi: Whiskey Cavalier) seikkailuja. Scott Foleyn esittämän Chasen työparina toimii CIA-agentti Frankie Trowbridge (koodinimi: Fiery Tribune). Frankien roolia esittää Lauren Cohan.

Muropaketin uusimmat