Uusimmat

Mark Hamill ei ole enää kiinnostunut jatkamaan Star Wars -elokuvissa – kertoi myös syyn päätökselleen

12.04.2018 17:00 Muropaketin toimitus

Mark Hamill ei ole ujostellut julkistaa mielipiteitään Luke Skywalkerin tarinan kaaresta Star Wars: The Last Jedissä. Hamill ei myöskään ole enää kiinnostunut jatkamaan avaruussaagassa.

Star Wars: The Last Jedi lopetti Luke Skywalkerin tarinan jedimestarina. Silti moni elokuvasarjan fani odottaa hänen palaavan “Voimahaamuna” seuraavassa Star Wars -elokuvassa. Mark Hamill on kuitenkin tehnyt selväksi, ettei hän ole kovinkaan innostunut palaamaan franchiseen.

Tämä ei kuitenkaan johdu Comicbook Movien uutisen mukaan pelkästään Luken kohtalosta vaan syynä on myös Hamillin pitkäaikaisen ystävän, prinsessa Leiaa esittävän Carrie Fisherin kuolema. Haastattelussa Hamill kertoo, kuinka heidän ystävyytensä jatkui alkuperäisen trilogian ja nykyisten Star Wars -elokuvien välillä ja kuinka Fisherin kuolema vaikutti häneen voimakkaasti:

“Se on todella vähentänyt kykyä nauttia siitä täysillä. En välitä enää suurestikaan [siitä palaanko takaisin], koska Han Solo on poissa, Luke on poissa. Jengiä ei vaan voi saada enää kasaan sillä tavalla kuin haluaisi Carrien kuoleman vuoksi.”

Monille sarjan faneista se, etteivät Han, Luke ja Leia koskaan ennättäneet palata uudestaan yhteen uusien elokuvien aikana, on ollut katkera pala nieltäväksi. Ja Hamillin sanojen pohjalta vaikuttaa, että hän on jokseenkin samaa mieltä.