Marvel Studiosin pomo hehkutti tulevaa Eternals-elokuvaa: “Muuttaa kaiken MCU:ssa ja kertoo 7000 vuoden mittaisen tarinan”

10.12.2019 18:00 | Muropaketin toimitus

Chloé Zhaon ohjaama The Eternals julkaistaan marraskuussa 2020.

Coming Soonin uutisessa Marvel Studiosin pomo avautuu ensimmäistä kertaa vuoden päästä julkaistavasta, Jack Kirbyn sarjakuvaan pohjautuvasta Marvel-seikkailusta The Eternals.

“The Eternals on eepos joka kattaa 7000 vuotta ihmisen historiaa. Sillä on kosmisia yhteyksiä ja se muuttaa kaiken, mitä tiedämme MCU:sta. Se on kunnianhimoinen ja vie nykypäivästä Mesopotamiaan ja kaikenlaisiin lokaatioihin ja ajanjaksoihin, ja tuntuu todella sellaiselta, mitä emme ole koskaan ennen tehneet”, Feige selittää.

Feige on jo aiemmin vahvistanut, että elokuvassa nähdään myös jumalvoimaisia celestiaaleja ja hirviömäisiä deviaaneja. Celestiaalit loivat sekä Ikuiset (Eternals) että niiden vastinkappaleet, deviaanit.

Elokuvan keskeisissä rooleissa Thenana ja Ikariksena nähdään Angelina Jolie ja Richard Madden. Muissa rooleissa esiintyvät muun muassa Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Gemma Chan, Barry Keoghan ja Kit Harrington.