Mestariohjaaja Paul Thomas Andersonin uuden elokuvan aihe ei ole hänelle tyypillinen – 1970-luvulle sijoittuva leffa sijoittuu high school -maailmaan

14.11.2019 09:52 | Muropaketin toimitus

Mm. Boogie Nights – ja There Will Be Blood -elokuvista tutun Paul Thomas Andersonin uuden leffan kuvaukset alkavat vuoden vaihduttua.

Useita Oscar-palkittuja elokuvia ohjannut moderni mestari Paul Thomas Anderson aloittaa uuden leffansa kuvaukset helmikuussa. The Hollywood Reporter kertoo vielä vailla nimeä olevan elokuvan sijoittuvan 1970-luvulle ja kertovan high school -opiskelijasta.

Aihe voi kuulostaa hieman poikkeukselliselta Andersonille, mutta toisaalta hänen toinen ohjaustyönsä Boogie Nights kertoi pornoteollisuudesta ja viime vuoden helmikuussa ensi-iltansa saanut, näillä näkymin Daniel Day-Lewisin viimeiseksi elokuvaksi jäävä mestarillinen Phantom Thread räätälistä.

Ohjaaja Anderson myös käsikirjoittaa ja tuottaa tuttuun tyylinsä uuden elokuvansa, jonka päähenkilö on myös menestynyt lapsinäyttelijä. The Hollywood Reporterin mukaan elokuva muistuttaa tyyliltään vuoden 1999 Magnoliaa, sillä heidän mukaansa siinä nähdään useita henkilöhahmoja ja risteäviä juonikuvioita.

Näyttelijöitä tai ensi-iltaa ei ole vielä paljastettu. Tuleva leffa sijoittuu Boogie Nightsin, Magnolian ja Punch-Drunk Loven tapaan Los Angelesin San Fernando Valleyn alueelle, jossa ohjaaja itse asui lapsena ja nuorena.