Michael Bay käskee Teenage Mutant Ninja Turtles -faneja rauhoittumaan

21.03.2012 09:53 | Muropaketin toimitus | 120

Michael Bayn Platinum Dunes -yhtiö tuottaa uuden Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvan, joka saa ensi-iltansa jouluna 2013. Elokuvan sisältöä koskevat ennakkotiedot ovat saaneet kilpparifanit raivostumaan, mutta nyt Bay käskee heitä rauhoittumaan.

Transformers-elokuvista ja Armageddonista tunnettu ohjaaja Michael Bay paljasti viikonloppuna, että uuden TMNT-elokuvan kilpikonnat ovat avaruusolentoja. Pian tämän jälkeen maailmalle levisi huhu, jonka mukaan ”kilpikonnia” ovat kokonainen rotu, joka taistelee aivo-olento Krangia vastaan.

Nämä ennakkotiedot Teenage Mutant Ninja Turtlesien uudesta valkokangasseikkailusta ovat suututtaneet vanhat fanit, ja jopa Michelangelon alkuperäinen ääninäyttelijä Robbie Rist on sadatellut Bayn typeryyttä TMZ-sivustolle. Nyt Bay koettaa viheltää pelin poikki ennen kuin rapaa lentää enää enempää.

”Fanien täytyy nyt pysähtyä rauhoittumaan. He eivät ole lukeneet käsikirjoitusta. Tiimimme työskentelee läheisesti yhden ninjakilpikonnien alkuperäisen luojan kanssa laajentaakseen ja syventääkseen hahmojen syntytarinaa. Rauhoittukaa, elokuvaan tulee kaikki ne jutut, jotka tekivät teistä faneja alunperinkin. Me vain rakennamme rikkaamman maailman”, Bay totesi virallisella Shoot For The Edit -sivustollaan.

Uuden Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvan käsikirjoittavat Josh Appelbaum ja Andre Nemec. Elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty Jonathan Liebesman.

Lähde: TMZ & Shoot For The Edit

Keskustelu

Edellinen leffa oli kova pettymys, miksi syventää tarinaa alieniturtleilla? Ne hyppi avaruudessa muutenkin ja ulottuvuusporttaili New TMNT-sarjoissa, jotka oli mielestäni paljon parempaa kamaa mitä sarjoihin tulee. Ei tarvitse muuttaa turtleja, ottaa vaan laajemmin sitä vanhaa maailmaa mukaan. Siellä riittää avaruutta ihan omasta takaa. <3

Vaikka kilpparit itse eivät alkujaan olleetkaan avaruudesta kannattaa muistaa että alkuperäisessä tarinassa he joutuivat avaruuteen ihan muutamien ensimmäisten numeroiden aikana. Itseä ainakin kiinnostaisi nähdä esim. Triceratoneja tuossa elokuvassa. Suhtaudun kyllä itsekin tuohon aikamoisella varauksella. Saapi nähdä mitä tuleman pitää.

@7
Kiitos sait juuri minut odottamaan leffaa enemmän, olin jo unohtanut April O’nealin ja nyt todellakin odotan häntä nojaamaan Turtles vania vasten tiukoissa farkkushortseissa ja niukassa topissa. Moar pls!

Ei, Michael Bay ei. Minä en halua ”uutta rikkaampaa maailmaa” alieneineen päivineen, minne sinä kuitenkin saat jollain ihme konstilla tungettua silikonitissisen kilpikonna humanoidin hinkkaamaan itseään moottoripyörää vasten. Ihan vaan sen takia että saat murkkuikäisiltä nyhdettyä lisää rahaa.

Eli haista, @%&¤

”laajentaakseen ja syventääkseen hahmojen syntytarinaa.”

Se syntytarina on mutagen + ihmiskosketuksen saaneet lemmikki kilpikonnat = Teenage Mutant Ninja Turtles. Ei tohon yksinkertaisesti voi tunkee mitään avaruushässäkkää. Miksi mikään ei ole pyhää?

Tekisivät istten Battletoads toi Biker Mice leffan jos haluaa avaruudessa leikkiä.

Uwe Boll tekisi paljon paremman ninjakilpikonna elokuvan kuin Michael Bay!

Onhan se pirun surullista, että asia jota on katsonut kersana onnellisena ja sitten vanhempana muistelee rakkaalla kaipuulla, tulee tällainen sankari jonka käsiin ja vastuulle en usktaltaisi antaa edes roskiani ja alkaa puhumaan uudistuksista. Kyllähän se fania alkaa jo hirvittämään. osaan kuvitella tällähetkellä vain yhden pahemman ohjaajan jonka käsissä kässäri voisi olla ja se on
”Uwe Boll ”

@2.

Jos menisi jotenkin noin, niin olisin tyytyväinen. Ei minustakaan Bay huono ohjaaja ole, mutta keskinkertainen. Rock ja Bad Boysit on ihan jees toimintaa ja kyllä ne loputkin ihan jees kamaa on. Ainoa oikeasti aika kehno on Transformers 2, muut osat trilogiasta ainakin viihdyttäviä.

The Rock on mielestäni yksi parhaimmista action-leffoista ikinä… eikä Bad Boys-leffatkaan mitn paskaa ole..

Uskoisin että leffan juoni tulee menemään jotenkin sillä tapaa että;

avaruudessa jossakin planeetalla, ”mönjä” on jotakin arvokasta ainetta ja (jos niin käy?) Grang haluaa mönjän itselleen (yms peruskaura), muu porukka ”hävittää” mönjän ja se tulla tupsahtaa maapallolle jolta Grang sitä joukkoineen lähtee metsästämään… eli turtlesit ovat turtlesit mutta mönjä itse on avaruudesta…

Muropaketin uusimmat