Michael Bayn Ninja Turtles -elokuva myöhästyy pahasti

18.06.2012 18:24 | Muropaketin toimitus

TMNT

Alkuvuodesta paljastettiin uuden Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvan olevan tekeillä. Nyt Michael Bayn tuottama sarjakuvafilmatisointi on joutunut pahoihin vastoinkäymisiin.

Ninja Turtles -nimellä kulkevan toimintaseikkailun piti alunperin saada ensi-iltansa jouluna 2013, mutta nyt elokuvan julkaisua on lykätty ainakin toukokuulle 2014. Syynä ovat ”käsikirjoitusongelmat”, mitä ikinä se sitten käytännössä tarkoittaakaan.

Kevin Eastmanin ja Peter Lairdin tarinoihin pohjautuvan Ninja Turtlesin alkuperäinen käsikirjoitus on Josh Appelbaumin ja Andre Nemecin käsialaa. Vielä ei ole tiedossa jatkavatko samat miehet tekstin hiomista vai aikooko Paramount Pictures palkata kolmannen tekijän tarinan tasoa kohentamaan.

Ninja Turtlesin ohjaa Titaanien raivo -elokuvasta tuttu Jonathan Liebesman. Alkuvuodesta kantautuneiden huhujen mukaan ninjakilpikonnat ovat elokuvassa avaruusolentoja, mutta tietoa ei ole vielä vahvistettu.

Lue myös:

Michael Bay: ”Ninjakilpikonnat ovat avaruusolentoja uudessa Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa”

Ninjakilpikonnat ovat uudessa TMNT-elokuvassa oma rotunsa – pahiksena häärää aivo-olio Krang?

Perjantaikevennys: Tällainenko Michael Bayn Ninja Turtles -elokuvasta tulee?

Teenage Mutant Ninja Turtlesien toinen isä puolustaa Michael Bayn ”avaruusolentoelokuvaa”

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Hollywood Reporter

Keskustelu

ninjakilpikonnat ovat elokuvassa avaruusolentoja!!!!!?????????? MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ?? hahahah hehehe. siis ette voi olla tosissanne? nyt tekis mieli potkaista jotain niin kovaa että ……..

Muropaketin uusimmat