UUSIMMAT

Midsommar-traileri: Tältä näyttää kesän todennäköisesti paras kauhuelokuva

15.05.2019 09:21 | Muropaketin toimitus

Hereditary-ohjaaja Ari Asterin Midsommar nähdään heinäkuussa.

A24 on julkaissut uuden trailerin odotetusta Midsommar-kauhuelokuvasta. Sen ohjaajana toimii upeasta Hereditary-leffasta tuttu Ari Aster. Viime kesänä ilmestynyt Hereditary rankattiin Muropaketin arviossa viiden tähden arvoiseksi mestariteokseksi.

Asterin Ruotsiin sijoittavan uutuuselokuvan pääosissa nähdään Jack Reynor ja Florence Pugh. Mukana ovat myös muun muassa Will Poulter (Detroit), William Jackson Harper (The Good Place), Ellora Torchia (Broadchurch), Archie Madekwe (Teen Spirit) ja uusi tulokas Vilhem Blomgren.

Midsommer saa ensi-iltansa Suomessa 12. heinäkuuta. Sen virallinen synopsis kertoo:

”Dani ja Christian ovat amerikkalainen nuoripari, jonka suhde on hajoamassa. Perhetragedia pitää heidät kuitenkin yhdessä, ja sureva Dani lähtee Christianin ja tämän ystävien kanssa ainutkertaiselle matkalle juhlimaan juhannusta syrjäiseen ruotsalaiseen kylään. Kaikki alkaa huolettomana kesäisenä lomamatkana maassa, jossa aurinko ei koskaan laske. Asiat saavat kuitenkin pahaenteisen käänteen, kun ahdasmieliset kyläläiset kutsuvat vieraansa osallistumaan keskikesän juhlaan. Maalaisidylli muuttuu painajaiseksi. Ohjaaja Ari Asterin kauhussa kylpevä elokuva tuo pimeyden maailman kirkkaaseen päivänvaloon.”