Mielenkiintoinen hahmouutinen Batman-elokuvasta Yön ritarin paluu

10.05.2012 09:02 | Muropaketin toimitus

Batman-fanit ovat olleet varmoja siitä, että Marion Cotillard esittää Christopher Nolanin kolmannessa Batman-elokuvassa Ra’s Al Ghulin (Liam Neeson) tytärtä Talia Al Ghulia. Näin ei kuitenkaan ole.

The Hollywood Reporterin tuoreessa haastattelussa Marion Cotillard kertoo roolistaan Yön ritarin paluussa. Hänen mukaansa hänen roolinsa on hyvin, hyvin pieni. Cotillard ei mene yksityiskohtiin, mutta paljastaa kuitenkin sen verran, ettei hän esitä Talia Al Ghulia, kuten monet luulevat. Hänen roolihahmonsa Miranda Tatea, joka on vihreistä arvoista kiinnostunut liikenainen. ”Yksi hyvistä tyypeistä”, Cotillard totesi.

Yön ritarin paluun tarina on pidetty pitkälti visusti salassa. Innokkaimmat ”Nolanistit” ovat jo alkaneet epäillä sumuttaako Marion Cotillard katsojia, jotta Nolan voisi taas yllättää katsojat. Asia selviää varmuudella vasta 20. heinäkuuta, kun Yön ritarin paluu saa ensi-iltansa Suomessa.

Elokuvan pääosissa nähdään Christian Bale, Anne Hathaway, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman, Joseph Gordon-Levitt ja Tom Hardy.

Lähde: The Hollywood Reporter
Kuva elokuvasta Inception (USA, 2010)

Muropaketin uusimmat