Uusimmat

Mike Myers on palannut – taas kerran! Tältä näyttää Halloween Kills -elokuvan tuore traileri

30.10.2020 08:56 Muropaketin toimitus

Mike Myers laittaa jälleen jengiä kylmäksi uudessa jatko-osassa.

Blumhouse Productions ja Universal Pictures ovat julkaisseet uuden teaser-trailerin odotetusta Halloween Kills -elokuvasta, jonka oli alun perin tarkoitus saada ensi-iltansa pari viikkoa sitten. Leffan julkaisu siirtyi pandemian takia kokonaisella vuodella ja se saapuu teattereihin vasta ensi lokakuussa.

Halloween Kills on jatkoa vuonna 2018 ensi-iltansa saaneelle Halloween-elokuvalle, joka unohti kaikki aiemmat jatko-osat ja keikautti koko stoorin uusiksi. Jamie Lee Curtis esittää Halloween Killsissä jälleen Laurie Strodea ja hänen tyttärensä rooliin palaa Judy Greer. Lisäksi Andi Matichak, Kyle Richards, Charles Cyphers ja Nancy Stephens palaavat aiemmista elokuvista tuttuihin rooleihinsa.

Lue myös: Arvostelu: Syksyn odotetuin kauhuelokuva Halloween on valtaisa pettymys, joka ei pelota kertaakaan

Mukana on myös Anthony Michael Hallin esittämä aikuinen Tommy Doyle, jota Strode oli vahtimassa ensimmäisessä Halloweenissa tämän ollessa lapsi.

Halloween Kills -elokuvan on ohjannut edellisestä leffasta tuttu David Gordon Green, joka vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Danny McBriden kanssa. Ensi-iltansa elokuva saa näillä näkymin 15.10.2021.

Mike Myersin touhut eivät kuitenkaan pääty siihen, sillä luvassa on myös kolmososa nimeltään Halloween Ends, joka nähdään 14.10.2022.