Mitä on luvassa, Jos uusi Judge Dredd -elokuva menestyy tarpeeksi hyvin?

11.07.2012 08:47 Muropaketin toimitus

Dredd

Uusi Judge Dredd -elokuva saa ensi-iltansa syksyllä. Jos se menestyy tarpeeksi hyvin, on luvassa luonnollisesti jatko-osa tai useampikin. Käsikirjoittaja Alex Garland on jo nyt suunnitellut, mitä niissä nähdään.

Jos Pete Travisin Dredd kerää Pohjois-Amerikassa yli 50 miljoonan dollarin lipputulot, saa elokuva todennäköisesti jatko-osan, paljasti Lontoossa järjestetyssä Film And Comic Conissa vieraillut käsikirjoittaja Alex Garland. Mitä jatko-osa tai jatko-osat voisivat sitten sisältää?

”Kirjoitin Judge Deathin jo Dredd-elokuvaan, mutta se ei tuntunut sopivan ensimmäiseen elokuvaan. Luulin että se toimisi, mutta 16 eri version jälkeen se ei enää kuulunut siihen. Minun piti saada esiteltyä Dredd ja hänen kaupunkinsa ennen sitä”, Garland totesi. ”Jos jatko-osia tehdään, on minulla tarina, joka käsittelee Dreddin ja kaupungin alkuperää. Kolmannessa elokuvassa voitaisiin sitten nähdä Dark Judgesien outo, eksistentiaalinen hyökkäys”.

2000 AD -sarjakuviin pohjautuvan Dreddin pääosissa nähdään Karl Urban, Olivia Thirlby ja Lena Headey. Elokuva saa ensi-iltansa USA:ssa 21. syyskuuta, mutta Suomen julkaisun aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Dreddistä julkaistiin hiljattain ensimmäinen traileri. Sen voit katsoa täältä:

Judgment time! Dredd-traileri vihdoin ulos

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Bleeding Cool