UUSIMMAT

Näin poikkeukselliset koekuvaukset Matrix 4:llä oli koronaviruksen takia

23.11.2020 08:57 | Muropaketin toimitus

Parhaiten räppärinä tunnettu Action Bronson haki roolia uudesta Matrix-elokuvasta.

Räppäri, tv-tähti, kokki ja näyttelijä Action Bronson julkaisi syyskuun lopussa mainion Only for Dolphins -levyn, jota hän promoaa NME:n haastattelussa. Monitoimimies on pitänyt itsensä kiireisenä myös koronaviruspandemian aikana. Hän paljastaa muun muassa hakeneensa roolia The Matrix 4 -elokuvasta.

Rooli jäi saamatta, mutta Action Bronson selittää koekuvausten olleen poikkeukselliset koronaviruksen takia. Oikeastaan kuvauksista ei voi edes puhua, sillä koko homma hoidettiin puhelimitse.

– No en todellakaan saanut roolia, sillä muuten roikkuisin ja heiluisin nyt jossain vitun narussa, joka on kiinni sillassa tai jossain. Hakuprosessi oli ihan mystinen viruksen takia, se tehtiin puhelimitse. En saa rooleja sillä tavalla, minut täytyy tavata kasvotusten, jotta voin olla oma hurmaava itseni, Action Bronson sanoo.

Lana Wachowskin ohjaama neljäs Matrix-elokuva saa näillä näkymin ensi-iltansa reilun vuoden kuluttua 21.12.2021. Siinä nähdään muun muassa rooleihinsa palaavat Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson ja Daniel Bernhardt.