Nämä hahmot ja näyttelijät ovat mukana seuraavassa X-Men-elokuvassa

19.02.2015 12:17 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2014/xmendofpelohopea.png

Evan Peters esitti mainiota Elohopea-mutanttia X-Men: Days of Future Pastissa. I Am Rogue -sivusto tiedusteli, onko mies mukana kevään 2016 X-Men: Apocalypsessa, kuten huhuttu on.

Vastaus oli kaikkea muuta kuin selkeä:

”Varmaan joo. Luulisin siis niin, mutta en tiedä mitä saan ja mitä en saa sanoa. Voin todeta vain, että en ole vielä nähnyt elokuvan käsikirjoitusta”.

Kiertelystä ja kaartelusta päätellen Evan Peters on mukana mutanttiseikkailussa, mutta ei ole vielä saanut 20th Century Foxilta lupaa puhua asiasta julkisesti.

Tähän mennessä Bryan Singerin X-Men: Apocalypseen on kiinnitetty Jennifer Lawrence (Mystikko), James McAvoy (Professori Xavier), Michael Fassbender (Magneto), Nicholas Hoult (Peto), Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Kyklooppi), Kodi Smit-McPhee (Painajainen), Rose Byrne (Moira MacTaggert) ja Oscar Isaac (Tuho alias Apocalypse).

Todennäköisesti myös Hugh Jackman palaa Wolverine rooliinsa. Myös Channing Tatumin Gambiitista on ollut puhetta, sillä hahmo saa oman elokuvansa myöhemmin samana vuonna.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: I Am Rogue