Netflixin historian kallein elokuva saa kaksi jatko-osaa – jotka ovat toivottavasti parempia kuin onneton ensimmäinen osa

13.01.2022 09:15 | Muropaketin toimitus

Red Notice -toimintaleffan kaksi jatko-osaa kuvataan peräkanaa.

Marraskuussa ensi-iltansa saanut Red Notice -elokuva oli Netflixin kallein teos tähän mennessä. Dwayne Johnsonin, Ryan Reynoldsin ja Gal Gadot’n tähdittämästä toimintakomediasta tuli jättihitti, vaikka leffa oli laadultaan mitä oli.

Jatko-osaa osattiin odottaa, mutta nyt Deadline kertoo niitä olevan tulossa kaksi. Elokuvat kuvataan peräkanaa ensi vuonna. Niiden ohjaajana ja käsikirjoittajana toimii jälleen Rawson Marshall Thurber. Myös pääosakolmikko palaa luonnollisesti rooleihinsa.

Heidän lisäkseen jatko-osat esittelevät uusia rikollishahmoja, ilmeisesti vähän samaan tyyliin kuin Oceans Eleven -elokuvat tekivät aikoinaan.

Red Notice kelpasi kyllä katsojille, mutta ei kriitikoille. Muropaketin arvostelussa se sai kaksi tähteä viidestä, jossa on ainakin yksi tähti liikaa. Leffasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Nimekkäästä näyttelijäkaartistaan ja hulppeasta budjetistaan huolimatta Netflixin toimintakomedia Red Notice on hengetön ja persoonaton tekele, joka lainaa paremmiltaan ja laittaa näyttelijänsä toimimaan ärsyttävyyteen asti tutuissa muoteissa.”

Arvostelu | Red Notice on Netflixin historian kallein elokuva, mutta taaskaan taalat eivät ole laadun tae

Muropaketin uusimmat