Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 51/2021

20.12.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan Leonardo DiCaprion ja Jennifer Lawrencen tähdittämä, odotettu satiirielokuva Don’t Look Up. Sarjapuolella alkaa muun muassa uusi scifisarja The Silent Sea.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä

Emily in Paris, kausi 2 – 22. joulukuuta
Lisää hupia. Lisää muotia. Emily löytää oman paikkansa Pariisissa, mutta yksi kohtalokas yö saattaa sekoittaa kaiken.

The Silent Sea, kausi 1 – 24. joulukuuta
Kuuaseman asukkaat kuolevat onnettomuudessa. Erään menehtyneen tutkijasisko osallistuu tehtävään, jonka tarkoituksena on kerätä asemalta arvoituksellisia näytteitä.

Single’s Inferno, kausi 1 – 25. joulukuuta
Flirttailevat sinkut etsivät rakkautta autiosaarella, jolta he pääsevät pois vain lähtemällä pareina romanttisille paratiisitreffeille.

Tulossa myös:

  • Elite Short Stories: Samuel Omar – 20. joulukuuta
  • Elite Short Stories: Patrick – 23. joulukuuta

Viikon uudet elokuvat:

Yrmeää joulua – 21. joulukuuta
Perheen rantalomasta tulee yhtä kaaosta, kun Don Servando ja Doña Alicia, Alman itsepäinen täti, aloittavat älyttömän kilpailun siitä, joka saa päättää joulun vietosta.

Don’t Look Up – 24. joulukuuta
Kaksi tähtitieteilijää lähtee mediakiertueelle varoittamaan maapalloa lähestyvästä tappavasta komeetasta, mutta ihmiskunnan huomio on toisaalla ja reaktio sen mukainen. Adam McKayn ohjaaman komedian pääosissa nähdään Jennifer Lawrence ja Leonardo DiCaprio sekä muun muassa Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill ja Timothée Chalamet.

Victorian ystävä – 24. joulukuuta
Äitinsä menettänyt tyttö muuttaa isänsä kanssa villiin ja kauniiseen Cantaliin. Voiko eräs erikoinen olento auttaa häntä toipumaan? Tositarinan innoittama.

1000 Miles from Christmas – 24. joulukuuta
Joulua vihaava tilintarkastaja lähetetään töihin pikkukaupunkiin. Siellä hän tapaa naisen, joka päättää muuttaa hänen käsityksensä joulusta.

Minnal Murali – 24. joulukuuta
Räätäli saa salamaniskusta erikoisia voimia, mutta ollakseen kotikaupunkinsa kaipaama supersankari hänen on kukistettava yllättävä vihollinen.

Lulli – 26. joulukuuta
Lahjakas mutta itsekeskeinen lääketieteen opiskelija ei lotkauta korvaansa muiden mutinoille – kunnes saa onnettomuuden seurauksena kyvyn kuulla muiden ajatukset.

Tulossa myös:

  • Onnen kukkuloilla – 21. joulukuuta
  • Doraemon – 24. joulukuuta
  • Doraemon 2 – 24. joulukuuta

Viikon uudet dokumentit:

Toinen maailmansota väreissä, kausi 1 – 22. joulukuuta
Kiehtovat historialliset kuvamateriaalit ja asiantuntijoiden kommentit tarjoavat yksityiskohtaisia näkemyksiä toisen maailmansodan johtohenkilöistä ja käännekohdista.

Stories of a Generation – with Pope Francis – 25. joulukuuta
Sarjan vilpittömän sydämellisissä tarinoissa yli 70-vuotiaat miehet ja naiset jakavat elämänviisauksiaan ja kertovat elämänsä ratkaisevista päätöksistä.

Viikon uudet komediaspesiaalit:

  • Jim Gaffigan: Comedy Monster – 21. joulukuuta
  • Jimmy Carr: His Dark Material – 25. joulukuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.