Netflixin uutuudet huhtikuussa 2020: Thor-tähti Chris Hemsworthin uusi toimintaelokuva, Rahapaja ja Ricky Gervaisin After Life jatkuvat…

31.03.2020 20:02 | Muropaketin toimitus

Huhtikuussa Netflixissä julkaistaan muun muassa Chris Hemsworthin tähdittämä uusi elokuva Extraction. Sarjapuolella jatkuvat esimerkiksi suosittu espanjalaisjännäri Rahapaja sekä Ricky Gervaisin tähdittämä After Life. Alkavia sarjoja on tulossa selibaattihaasteesta, komediaan ja jännitykseen.

Netflixin omaa tuotantoa olevat tv-sarjat:

Rahapaja (La casa de papel), osa 4 – 3. huhtikuuta
Espanjalainen jännäri jatkuu neljännen kauden myötä.

The Circle Game, kausi 1 – 9. huhtikuuta
Ranskalainen tosi-tv-sarja on some-kilpailu, jossa yhdistyvät status ja strategia. Osallistujat hankkivat ystäviä, flirttailevat ja huijaavat voittaakseen 100 000 euroa.

Brews Brothers, kausi 1 – 10. huhtikuuta
Kaksi hyvin erilaista veljestä joutuu tekemään yhteistyötä olutpanimonsa pitämiseksi, mutta liika metkuilu saa lasin kuohumaan yli reunojen.

Outer Banks, kausi 1 – 15. huhtikuuta
Tiivis teiniryhmä löytää haudatun salaisuuden. Siitä alkaa kiellettyjen tapahtumien sarja, joka vie teinit unohtumattomaan seikkailuun.

Too Hot to Handle, kausi 1 – 17. huhtikuuta
Seksikkäät sinkut vastaavat paratiisirannalla 100 000 dollarin selibaattihaasteeseen. Pysyykö homma siistinä, vai hyrräävätkö hormonit liikaa?

#blackAF, kausi 1 – 17. huhtikuuta
Black-ishin tekijän, Kenya Barrisin uusi komedia on anteeksipyytelemättömän musta. Barris ja Rashida Jones esittävät pääosia Barrisin omaan elämään pohjautuvassa komediasarjassa.

Hyena, kausi 1 – 18. huhtikuuta
Korealaisessa draamasarjassa kaksi keskenään kilpailevaa, rikkaille asiakkaille työskentelevää juristia päätyy tuhoamaan kunnianhimonsa tieltä kaiken muun.

Hi Bye, Mama!, kausi 1 – 19. huhtikuuta
Korealaisessa draamasarjassa naisen haamu saa yllättäen toisen tilaisuuden elää. Hän palaa uudelleen naimisiin menneen miehensä ja tyttärensä luo.

Cooked with Cannabis, kausi 1 – 20. huhtikuuta
Kokit taiteilevat monenlaisia, kannabiksella maustettuja luomuksia ja pyrkivät saamaan vieraansa pilveen.

The Midnight Gospel, kausi 1 – 20. huhtikuuta
Avaruus-podcaster matkaa universumisimulaattorissa villeissä maailmoissa ja pohtii elämään, kuolemaan ja kaikkeen muuhunkin liittyviä eksistentiaalisia kysymyksiä.

Win the Wilderness, kausi 1 – 22. huhtikuuta
Kuusi paria kilpailee alaskalaisesta mökistä. Sen saa pari, joka todistaa olevansa sopivin pärjäämään Alaskan huikean kauniissa mutta haastavassa erämaassa.

After Life, kausi 2 – 24. huhtikuuta
Ricky Gervaisin tähdittämä draamakomedia seuraa Tonya, paikallisen sanomalehden toimittajaa, jonka elämä on mennyt sekaisin vaimon kuoleman jälkeen. Toisella kaudella Tony yrittää olla parempi ihminen ystävilleen.

Never Have I Ever, kausi 1 – 27. huhtikuuta
Komediasarja on kasvutarina amerikanintialaisen perheen teinityttärestä ja on saanut innoituksensa Mindy Kalingin omista lapsuusvuosista.

Nadiya’s Time to Eat, kausi 1 – 29. huhtikuuta
Kokkishow’ssaan Nadiya Hussain loihtii täydellisiä ruokavaihtoehtoja perheille, joilla aika on kortilla.

Extracurricular, kausi 1 – 29. huhtikuuta
Korealaisessa rikossarjassa lahjakas lukiolainen haluaa taata itselleen paremmat tulevaisuudennäkymät ja lähtee rikoksen tielle maksaakseen yliopistolaskut.

Summertime, kausi 1 – 29. huhtikuuta
Federico Moccian kirjojen inspiroima sarja seuraa Summeria, joka haluaa jättää pienen kotikaupunkinsa taakseen ja nähdä maailmaa tavattuaan moottoripyöräilevän Alen.

The Victims’ Game, kausi 1 – 30. huhtikuuta
Aspergerin syndroomasta kärsivä rikospaikkatutkija riskeeraa kaiken ryhtyessään tutkimaan salaperäistä rikosta, johon liittyy myös hänen etäinen tyttärensä.

The Forest of Love: Deep Cut, kausi 1 – 30. huhtikuuta
Mikään ei ole sitä miltä se näyttää, kun karismaattinen huijari ja aloitteleva kuvausryhmän jäsen soluttautuvat kahden henkisesti rikkinäisen naisen elämään.

Tulossa myös:
Nailed It!, kausi 4 – 1. huhtikuuta
Sunderland ’Til I Die, kausi 2 – 1. huhtikuuta
Terrace House: Tokyo 2019-2020, osa 3 – 7. huhtikuuta
Fauda, kausi 3 – 16. huhtikuuta
El Dragón: Soturin paluu (El Dragon: Return of a Warrior), kausi 2 – 17. huhtikuuta
Kukkatalo (The House of Flowers), kausi 3 – 23. huhtikuuta
The King: Eternal Monarch – tulossa huhtikuussa

Netflixin omaa tuotantoa olevat elokuvat:

Coffee & Kareem – 3. huhtikuuta
Roisissa rikoshupailussa 12-vuotias Kareem palkkaa roiston säikyttämään tiehensä äidin uuden miesystävän, poliisi James Coffeen. Juoni kostautuu, ja Coffee ja Kareem joutuvat tekemään yhteistyötä pelastaakseen nahkansa Detroitin pahimmalta huumepomolta. Toimintakomedian on ohjannut Michael Dowse (Kimppakyytikytät, Goon), pääosissa ovat Ed Helms ja Taraji P. Henson, sivuosissa Betty Gilpin, RonReaco Lee, Andrew Bachelor (King Bach) ja David Alan Grier.

Tigertail – 10. huhtikuuta
Käsikirjoittaja-ohjaaja Alan Yangin sukupolvidraamassa taiwanilainen tehdastyöläinen jättää kotimaansa kokeillakseen onneaan Amerikassa, mutta hänen on vaikea löytää omaa paikkaansa perheen elättämisen ja uusien velvollisuuksien keskeltä.

Love Wedding Repeat – 10. huhtikuuta
Elokuva tarjoaa kolme näkökulmaa samaan päivään, jonka aikana Jack (Sam Claflin) yrittää selvitä hankalista vieraista, silkasta kaaoksesta ja orastavasta romanssista siskonsa häissä. Dean Craigin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa romanttisessa komediassa nähdään myös Olivia Munn, Eleanor Tomlinson, Joel Fry, Tim Key, Aisling Bea, Jack Farthing, Allan Mustafa ja Freida Pinto.

Kouluelämää (La vie scolaire) – 10. huhtikuuta
Oppilaanohjaaja omistautuu työlleen vähäosaisten oppilaiden parissa yhdellä Pariisin köyhimmistä alueista, ja kohtaa samalla haasteita myös omassa elämässään.

Showpainimestari (The Main Event) – 10. huhtikuuta
11-vuotias Leo Thompson (Seth Carr) löytää maagisen painijan naamion, joka tekee hänestä supervahvan, ja hän päättää osallistua WWE:n painikilpailuun. Isoäiti (Tichina Arnold) auttaa Leoa, joka on valmis tekemään mitä vain päästäkseen WWE:n supertähdeksi. Mutta pystyykö nuori poika voittamaan koko potin, kun kehään astuu eeppisiä haastajia? Jay Karasin ohjaaman elokuvan muissa päärooleissa nähdään Adam Pally ja Ken Marino, ja mukana ovat myös WWE:n supertähdet Kofi Kingston, Mike “The Miz” Mizanin, Sheamus ja Babatunde Aiyegbusi, joka esittää Leon viimeistä vastustajaa, jättimäistä Samsonia.

Sergio – 17. huhtikuuta
Yhdysvaltain Irakin-hyökkäyksen jälkimainingeissa YK-diplomaatti Sergio Vieira de Mello (Wagner Moura) saa vastaansa uransa vaarallisimman tehtävän. Elokuva pohjautuu tositapahtumiin.

Betonihuuma (Betonrausch) – 17. huhtikuuta
Tositapahtumiin pohjautuva saksalaiselokuva seuraa kahden huijarin nousua ja tuhoa.

Luualttari (Legado en los huesos) – 17. huhtikuuta
Etsivä Amaia Salazar ratkaisee joukon murhia. Vuotta myöhemmin hänellä on tutkittavanaan uusi, ratkaistuihin murhiin liittyvä mysteeri Baztanin laaksossa. Jatko-osa elokuvalle Näkymätön vartija.

Maa ja veri (La terre et le sang) – 17. huhtikuuta
Ranskalaisessa rikoselokuvassa Said on jo vuosikymmenien ajan pyörittänyt menestyksekkäästi sahaa Ardenneilla palkaten entisiä vankeja ja nuorisorikollisia. Nyt hän saa kuitenkin vieraakseen kartellin.

Suon hiljaisuus (El silencio del pantano) – 22. huhtikuuta
Menestyneeksi rikoskirjailijaksi noussut toimittaja alkaa hämärtää toden ja fiktion rajoja tutkiessaan korruptiota uutta kirjaansa varten. Espanjalainen rikoselokuva.

Breslaun vitsaukset (The Plagues of Breslau) – 22. huhtikuuta
Puolalaisessa elokuvassa löydetään lehmän nahan sisälle ommeltu ruumis. Pian etsivä huomaa, että tappaja luo uudestaan 1700-luvulta tunnettuja rikosten rankaisutapoja.

Extraction – 24. huhtikuuta
Paatuneen palkkasoturin (Chris Hemsworth) tehtävästä tulee itsensä tutkiskeluun pakottava eloonjäämiskisa, kun hänet lähetetään Bangladeshiin pelastamaan rikollispomon kidnapattua poikaa. Toimintaelokuvan on ohjannut Sam Hargrave ja tuottajina toimivat muun muassa Joe ja Anthony Russo.

Rakkautta ja rikkautta (Ricos de Amor) – 30. huhtikuuta
Teto työskentelee tuntemattomana rikkaan isänsä firmassa koetellakseen kykyjään, kun hän ihastuu Paulaan. Hän kertoo varttuneensa köyhänä ja pian valhe karkaa käsistä.

Dangerous Lies – 30. huhtikuuta
Menetettyään työnsä tarjoilijana Katie Franklin (Camila Mendes) ottaa vastaan työn varakkaan vanhemman miehen hoitajana tämän suuressa ja tyhjässä talossa. Miehen kuoltua Katie on nimetty ainoaksi perijäksi, minkä vuoksi hänet vetäistään valheiden ja petoksen verkkoon. Michael Scottin ohjaaman elokuvan muissa rooleissan nähdään muun muassa Jamie Chung, Cam Gigandet, Sasha Alexander ja Elliott Gould.

Tulossa myös:
Money Heist: The Phenomenon – 3. huhtikuuta

Huhtikuun dokumentit:

How to Fix a Drug Scandal, minisarja – 1. huhtikuuta
Rikoslaboratorion kemistien järkyttävät rikokset rampauttavat oikeusjärjestelmän ja hämärtävät oikeuden rajoja asianajajien, viranomaisen ja vankien kannalta.

ARASHI’s Diary -Voyage – Osat 5 & 6 – Tulossa huhtikuussa
Supersuosittu japanilainen poikabändi Arashi on viihdyttänyt faneja jo 20 vuotta.

LA Originals – Chicano-kulttuurin lähettiläät – 10. huhtikuuta
Valokuvaaja Estevan Oriol ja taiteilija Mister Cartoon luovat Chicano-juuristaan kumpuavaa rosoista taidetta, joka vaikuttaa katukulttuuriin, hiphopiin ja paljon muuhun.

The Innocence Project – Syyttömien puolesta, minisarja – 15. huhtikuuta
Dokumenttisarjassa tutustutaan kahdeksaan väärään tuomioon, mitkä Innocence Project on paljastanut. Minisarjan ohjauksesta ovat vastuussa Oscar-palkitut ja -ehdolla olleet Liz Garbus, Alex Gibney, Roger Ross Williams ja Jed Rothstein sekä Andy Grieve ja Sarah Dowland.

Absurd Planet, kausi 1 – 22. huhtikuuta
Luontosarja kurkistaa humoristisella otteella planeettamme uskomattomien olentojen elämään. Näemme muun muassa ärjyviä merinorsuja ja hyökkääviä pommittajakuoriaisia.

Salattu rakkaus (A Secret Love) – 29. huhtikuuta
Vuonna 1974 kaksi naista – Pat Henschel ja ammattilaisbaseballpelaaja Terry Donahue – lähtevät 65-vuotiselle polulle rakkauden puolesta ja ennakkoluuloja vastaan.

Circus of Books – Erään kaupan tarina – 22. huhtikuuta
Vaatimaton Masonin pariskunta piti Los Angelesissa lähes neljän vuosikymmenen ajan Circus of Books -pornokauppaa, josta tuli paikallisen homoyhteisön kohtaamispaikka.

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story – 29. huhtikuuta
16-vuotias Cyntoia Brown tuomitaan elinkautiseen, mutta hänen menneisyyttään, fysiologiaansa ja lakia koskevat seikat asettavat hänen syyllisyytensä kyseenalaiseksi.

Huhtikuun komediaspesiaalit:

The Iliza Shlesinger Sketch Show – 1. huhtikuuta
David Batra: Elefanten I Rummet – 1. huhtikuuta
Chris D’Elia: No Pain – 14. huhtikuuta
Mauricio Meirelles: Levando o Caos – 16. huhtikuuta
Fary: Hexagone, kausi 2 – 16. huhtikuuta
Middleditch & Schwartz – 21. huhtikuuta
Yours Sincerely, Kanan Gill – 24. huhtikuuta

Lapsille, koko perheelle sekä anime:

Spirit Riding Free: Riding Academy – 3. huhtikuuta
StarBeam – 3. huhtikuuta
The Big Show Show – 6. huhtikuuta
Hi Score Girl, kausi 2 – 9. huhtikuuta
The Last Kids on Earth: Book 2 – 17. huhtikuuta
The Willoughbys – 22. huhtikuuta
Ghost In The Shell: SAC_2045 – 23. huhtikuuta
Hello Ninja, kausi 2 – 24. huhtikuuta
Drifting Dragons – 30. huhtikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.