Netflixin uutuudet tällä viikolla: Beyoncen oma elokuva, rikoselokuva Säälimätön, korealainen teinisarja…

15.04.2019 13:03 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan muun muassa elokuva Beyoncésta, italialainen rikoselokuva Säälimätön sekä rikkoontuneen parisuhteen jälkeen seikkailuun lähtevä Someone Great. Sarjapuolella tulossa on korealainen teinisarja My First First Love sekä Chris Lilleyn mukadokumenttisarja Lunatics.

Viikon 16 uutuudet Netflixissä:

Homecoming: A Film by Beyonce – 17. huhtikuuta
Taltiointi Beyoncen vuoden 2018 Coachella-konsertista on syvällinen ja intiimi luotaus taiteellisen vision kasvusta kulttuuriseksi voimaksi.

My First First Love, kausi 1 – 18. huhtikuuta
Korealaisessa teinisarjassa opiskelijapoika antaa vastahakoisesti ystäviensä muuttaa taloonsa, jossa he kokevat rakkauden ja ystävyyden kiemuroita sekä kaikkea muutakin siltä väliltä.

Lunatics, kausi 1 – 19. huhtikuuta
Chris Lilleyn mukamenttisarjassa kuusi oman tiensä kulkijaa päästää katsojat kurkistamaan maailmaansa. Luvassa on hulvattomia – ja hävyttömiäkin – hetkiä.

Music Teacher – 19. huhtikuuta
Intialaisessa elokuvassa menneisyytensä lannistama ja masentunut pikkukaupungin musiikinopettaja riskeeraa kaiken ja ottaa yhteyttä kuuluisaksi tulleeseen, entiseen oppilaaseensa.

Someone Great – 19. huhtikuuta
Shokkieron jälkeen musiikkitoimittaja Jenny (Gina Rodriguez) valmistautuu uuteen elämäänsä ja lähtee unohtumattomalle seikkailulle ystäviensä Erinin (DeWanda Wise) ja Blairin (Brittany Snow) kanssa. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Jennifer Kaytin Robinson.

Säälimätön (Lo Spietato) – 19. huhtikuuta
Milano elää 1980-luvulla taloudellista kukoistuskautta, ja Santo Russo (Riccardo Scamarcio) raivaa tietään huipulle rikosten ja ylenpalttisuuden aallonharjalla ratsastaen. Säälimätön on Netflix-alkuperäiselokuva, jonka on ohjannut Renato De Maria.

Brené Brown: On rohkeuden aika (The Call to Courage) – 19. huhtikuuta
Menestyskirjailija Brené Brown kertoo, mitä rohkeuden valitseminen mukavuuden sijaan vaatii kulttuurissa, joka on pitkälti niukkuuden, pelon ja epävarmuuden muovaama.

Tulossa myös:
Puijari-Nick (No Good Nick), kausi 1 – 15. huhtikuuta
Super Monsters: Ikuiset ystävät (Furever Friends) – 16. huhtikuuta
Rilakkuma ja Kaoru, kausi 1 – 19. huhtikuuta
Samantha! kausi 2 – 19. huhtikuuta
Missä ruoho on vihreämpää (Grass is Greener) – 20. huhtikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.