Uusimmat

Netflixin uutuudet tällä viikolla: Timothée Chalametin tähdittämä The King, Broadway-näytelmään pohjautuva American Son, romanttinen Joulusafari…

28.10.2019 17:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan odotettu, David Michôdin ohjaama ja Timothée Chalametin tähdittämä elokuva The King. Uutuutena tulossa on myös ylistettyyn näytelmään pohjautuva American Son. Dokumenteissa tutustutaan muun muassa Kalifornian tuhoisimpaan maastopaloon sekä Meksikon ja Yhdysvaltain rajan tapahtumiin.

Viikon 44 uudet julkaisut Netflixissä:

Kolmen minuutin halaus (A 3 Minute Hug) – 28. lokakuuta
Dokumentti kuvaa Yhdysvaltojen ja Meksikon rajan erottamien perheiden iloa ja surua lyhyen ja katkeransuloisen jälleennäkemisen aikana vuonna 2018.

Neiti sumo (Little Miss Sumo) – 28. lokakuuta
Sumo on ikivanha laji, joka on perinteisesti ollut sallittu vain miehille. 20-vuotias naisottelija Hiyori yrittää uudistaa Japanin kansallislajia mullistavalla tavalla.

Nowhere Man, kausi 1 – 31. lokakuuta
Teloitustaan odottava mies kokee oudon kohtaamisen jälkeen vaihtoehtoisia aikalinjoja ja pakenee vankilasta suojellakseen perhettään.

Atypical, kausi 3 – 1. marraskuuta
Tie menestykseen on epätyypillinen. Sam ja Gardnerien perhe palaavat uudella Atypical-kaudella.

Hache, kausi 1 – 1. marraskuuta
Verónica Fernándezin luomassa, tositapahtumiin pohjautuvassa espanjalaissarjassa Helena (Adriana Ugarte) hurmaa vaarallisen heroiinikartellin johtajan 1960-luvun Barcelonassa ja hioo taitoja, joita tarvitsee asemansa parantamiseen.

Sillä silmällä Japanissa (Queer Eye: We’re in Japan!), kausi 1 – 1. marraskuuta
Fab Five -viisikko pistäytyy Tokioon jakelemaan iloa, tutustumaan kulttuuriin ja auttamaan neljää japanilaista miestä ja naista löytämään itseluottamuksensa.

Me olemme Aalto (We Are the Wave), kausi 1 – 1. marraskuuta
Salaperäinen luokkatoveri johtaa neljä idealistista teiniä protestoimaan kasvavaa kansallismielisyyden aaltoa, mutta heidän liikkeensä saa synkän käänteen.

American Son – 1. marraskuuta
Kello on kolme sateisena yönä Etelä-Floridassa. Kendra Ellis-Connor (Kerry Washington) astelee hermostuneesti edestakaisin poliisiaseman odotushuoneessa pohtien, mitä hänen kadonneelle pojalleen on voinut tapahtua. Kysymyksiin ei tunnu löytyvän vastauksia, ja huolestunut äiti joutuukin kohtaamaan piileviä ennakkoluuloja, risteäviä näkökulmia ja hankalan ex-aviomiehensä (Steven Pasquale), jonka kanssa hän joutuu selvittämään totuutta heidän poikansa katoamisesta. Ylistettyyn Broadway-näytelmään perustuva American Son, jossa myös Jeremy Jordan ja Eugene Lee palaavat rooleihinsa, on tunteikas kuvaus etnisten ryhmien välisestä dynamiikasta ja järjestelmän sisäisistä jännitteistä nykyaikana.

Drive – 1. marraskuuta
Bollywood-elokuvassa pahamaineinen varas suunnittelee katukaahaajan kanssa suurta ryöstöä, johon liittyy viranomaisten taidokasta huijausta. Mutta näillä onkin omat likaiset salaisuutensa.

Joulusafari (Holiday in the Wild) – 1. marraskuuta
Kun aviomies jättää ja lapset ovat jo maailmalla, Kate (Kristin Davis) lähtee toiselle häämatkalle Afrikkaan, mistä hän löytää elämälleen uuden tarkoituksen – ja ehkä rakkaudenkin. Miespääosaa romanttisessa elokuvassa esittää Rob Lowe.

The King – 1. marraskuuta
Hal (Timothée Chalamet) on hurvitteleva prinssi ja Englannin kruunun vastahakoinen perijä, joka on kääntänyt selkänsä kuninkaalliselle elämälle ja elää kansansa keskuudessa. Kun Halin tyrannimainen isä kuolee, hänet kruunataan kuningas Henrik V:ksi ja pakotetaan elämään elämää, jota hän halusi niin kovasti paeta. Nuoren kuninkaan on selvittävä hovin juonitteluista, isänsä jälkeensä jättämästä sekasorrosta ja sodasta. Hänellä on käsiteltävänään myös entisen elämänsä tunnesiteensä — esimerkiksi John Falstaffiin (Joel Edgerton), juopottelevaan veteraaniritariin, joka on hänen lähin ystävänsä ja opettajansa. David Michôdin ohjaaman ja Michôdin ja Edgertonin käsikirjoittaman The Kingin muissa päärooleissa nähdään Sean Harris, Ben Mendelsohn, Robert Pattinson ja Lily-Rose Depp.

Painovoimaa uhmaava mies (The Man Without Gravity) – 1. marraskuuta
Eristyksissä kasvaneesta, painovoimaa uhmaavasta pojasta varttuu italialaisessa elokuvassa poikkeuksellinen mies ja kansainvälinen julkiis, joka kaipaa yhteyttä toisiin ihmisiin.

Paradisen tulimyrsky (Fire in Paradise) – 1. marraskuuta
Kalifornian historian tuhoisimmasta maastopalolsta vuonna 2018 selviytyneet kertovat dokumentissa kokemuksiaan katastrofista, joka hävitti Paradisen kaupungin maan tasalle.

Tulossa myös:

Arsenio Hall: Smart & Classy – 29. lokakuuta
Flavorful Origins: Yunnan Cuisine – 30. lokakuuta
Grego Rossello: Disculpe las molestias – 31. lokakuuta
Kengan Ashura, osa 2 – 31. lokakuuta
Hello Ninja – 1. marraskuuta
True: Grabbleapple Harvest – 1. marraskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.