Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 43: Teininoita Sabrina palaa ruutuun uuden sarjan myötä, Richard Maddenin tähdittämä Bodyguard alkaa

22.10.2018 13:21 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä alkaa kaksi kiinnostavaa sarjaa: teininoita Sabrina palaa kuvioihin uuden sarjan myötä ja Richard Maddenin tähdittämä brittisarja Bodyguard – Henkivartija alkaa. Suosittu animesarja Castlevania puolestaan jatkuu toisen kauden myötä.

Adam Sandler 100 % Fresh – 23. lokakuuta
Adam Sandler lähtee musikaaliselle komediakiertueelle esiintyen komediaklubeilla, konserttisaleissa ja kerran yllätysvetona jopa metroasemalla.

Bodyguard – Henkivartija, kausi 1 – 24. lokakuuta
Sotaveteraani auttaa terrori-iskun estämisessä. Sen jälkeen hänet määrätään suojelemaan poliitikkoa, joka oli mukana lietsomassa konfliktia, jossa hän taisteli. Jännärin pääosissa nähdään Richard Madden, Keeley Hawes ja Gina McKee.

Shirkers – 26. lokakuuta
Dokumenttielokuvassa kirjailija Sandi Tan löytää 25 vuotta sitten kuvaamastaan elokuvasta varastetun filminauhan ja muistelee arvoituksellista miestä, joka tuhosi videomateriaalin.

Dovlatov – 26. lokakuuta
Draamaelokuva seuraa venäläisen toisinajatteljan, Sergei Dovlatovin elämää vuonna 1971.

Sabrina: Pimeällä puolella (Chilling Adventures of Sabrina) – 26. lokakuuta
Sabrinan 16-vuotispäivä lähestyy ja hänen on valittava perheensä noitamaailman ja ystäviensä ihmismaailman välillä. Sarja perustuu Archie-sarjakuvaan ja pääosissa nähdään mm. Kiernan Shipka, Miranda Otto ja Lucy Davis.

Castlevania, kausi 2 – 26. lokakuuta
Suositun animesarjan toisella tuotantokaudella Dracula ja hänen vampyyriarmeijansa valmistautuvat siivoamaan maailman ihmisistä kun kolme sankarihahmoa asettuu heidän tielleen.

Patriot Act with Hasan Minhaj – alkaa 28. lokakuuta
Viikottaisessa ohjelmassa koomikko Hasan Minhaj analysoi sirpaloituneessa nykymaailmassamme puhaltavia tuulia omintakeisella huumorillaan ja tarinoillaan.

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.