Nyt sai tämäkin selityksen: Miksi Captain Marvelilla on enemmän meikkiä Avengers: Endgamessa kuin sooloelokuvassaan?

10.04.2019 20:02 | Muropaketin toimitus

Brie Larsonin esittämä Captain Marvel sai oman elokuvansa alkuvuodesta. Hänet nähdään jälleen huhtikuun lopussa Avengers-seikkailussa Endgame.

Brie Larsonin Captain Marvel nähdään valkokankailla jälleen parin viikon päästä, kun hän liittyy muiden Avengersien joukkoon taisteluun Thanosia vastaan. Hahmo on jo pyörähtänyt trailerissa ja promokuvissa, ja hänen ulkoasunsa on herättänyt keskustelua Marvel-faneissa. Uudessa elokuvassa Larsonin naamalla nähdään nimittäin huomattavasti enemmän meikkiä kuin Captain Marvelin omassa elokuvassa.

Toinen Endgamen ohjaajista, Joe Russo, kertoi CBR:n mukaan lehdistölle, että näyttelijäkaartille annettiin suuntaviivat siitä, miltä hahmojen tulisi näyttää elokuvassa, mutta näiden jälkeen heille annettiin vapaat kädet määritellä loput yksityiskohdat.

“Tämä oli Brien ja hänen maskeeraustiiminsä oma päätös. Captain Marvelin myötä hän alkoi tehdä omia luovia ratkaisujaan hahmonsa suhteen. Kaikille pitäisi antaa vapaus tehdä omat luovat päätöksensä. Ja tämä oli se, mitä hän teki ensimmäisenä kuvauspäivänä meidän kanssamme”, Russo kertoo.

Avengers: Endgame saa ensi-iltansa 24. huhtikuuta.