Ohjaaja Alan Taylorin mukaan Terminator 5 -elokuvan pitäisi ”tehdä Batmanit”

21.10.2013 13:20 | Muropaketin toimitus

1980-luvun alussa syntynyt Terminator-elokuvasarja ei suostu kuolemaan. Päinvastoin; se syntyy pian uudelleen.

Game of Thronesista ja ensi viikolla ensi-iltansa saavasta Thor: The Dark Worldista tuttu Alan Taylor (kuvassa etualalla) ei suostu vieläkään vahvistamaan huhuja, joiden mukaan hän on Terminator 5:n ohjaaja. Mies on kuitenkin suostunut kommentoimaan elokuvaa Slash Film -sivustolle.

Alan Taylorin mukaan Terminator-elokuvat ovat nykyään huonossa jamassa. Vuoden 2003 Terminator: Koneiden kapina ja vuoden 2009 Terminator: Pelastus tekivät sarjalle hallaa ja pahasti.

”Me kaikki rakastamme kahta ensimmäistä Terminator-elokuvaa. Itse asiassa katsoin ne hiljattain uudelleen ja kunnioitukseni niitä kohtaan vain kasvoi. On myös toinen suosittu elokuvasarja, joka alkoi loistavasti ja meni sitten reisille. Tim Burtonin ensimmäinen Batman on loistokas, mutta kun asuihin ilmestyi nännit ja muuta härpäkettä, elokuvasarja oli pilalla. Sitten Christopher Nolan tuli ja pelasti sen. Kuka seuraavan Terminatorin sitten ohjaakaan, pitäisi hänen kunnioittaa syvästi kahta ensimmäistä elokuvaa ja ottaa ehkä vähän enemmän vapauksia tuoreempien osien suhteen”.

Viides Terminator-elokuva saa ensi-iltansa kesällä 2015. Elokuvan sisällöstä ei ole vielä tarjolla vahvistettua tietoa. Arnold Schwarzenegger on omien sanojensa mukaan mukana elokuvassa, mutta hänen roolinsa suuruudesta ei ole tietoa.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Arnold Schwarzeneggerin Terminator 5 myöhästyy – mutta vain hieman 17.9.2013
o Arnold Schwarzeneggerin tähdittämälle TERMINATOR 5:lle löytyi ohjaaja GAME OF THRONESin parista? 6.9.2013
o Onko seuraava Terminator sittenkin vain uusintaversio alkuperäisestä elokuvasta? 28.6.2013
o Nähdäänkö Terminator 5:ssa The Rockin ja Terminaattorin välinen taistelu? 24.6.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Slash Film

Muropaketin uusimmat